Lungmetrajele Fifty Shades of Grey si Fantastic Four si actorul Sylvester Stallone au fost marii "invingatori" la gala de decernare a premiilor Zmeura de Aur 2016, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului, informeaza deadline.com.

Premiile Zmeura de Aur, care valoreaza fiecare doar cativa dolari si au forma de zmeura aurie, asezata pe o rola de film de 8 mm, au fost create in 1980, la initiativa lui John Wilson, un cinefil impatimit, ca "antidot" la frenezia care cuprinde Hollywoodul in sezonul premiilor cinematografice, ce culmineaza in fiecare an cu gala premiilor Oscar. Astfel, la cea de-a 36-a editie a galei premiilor Zmeura de Aur, care s-a desfasurat sambata seara, la Los Angeles, Fifty Shades of Grey si Fantastic Four au impartit premiul la categoria "cel mai prost film", potrivit Mediafax.

Totodata, Fifty Shades of Grey, care spune povestea unei relatii erotice dintre un om de afaceri instarit si o tanara studenta si include scene de sex si practici sado-masochiste, a mai primit la gala Zmeura de Aur 2016 patru premii la categoriile "cel mai prost scenariu" (Kelly Marcel), "cea mai proasta actrita" (Dakota Johnson), "cel mai prost actor" (Jamie Dornan) si "cel mai prost cuplu de actori" (Dakota Johnson si Jamie Dornan).

La randul sau, pelicula Fantastic Four a primit si premiul pentru "cel mai prost regizor" (Josh Trank). Avandu-i in distributie, printre altii, pe Miles Teller, Kate Mara si Michael B. Jordan, filmul spune povestea a patru tineri care se teleporteaza intr-un univers paralel ce le modifica aspectul, avand ca scop salvarea Pamantului.

Si actorul Sylvester Stallone a fost "distins" in cadrul editiei din acest an a galei premiilor Zmeura de Aur. Acesta a primit trofeul The Redeemer Award (premiul celor care se caiesc). Premiul onoreaza un fost castigator al Zmeurei de Aur care a reusit sa fie apreciat ulterior de criticii de specialitate. Sylvester Stallone este nominalizat la categoria "cel mai bun actor in rol secundar", la editia din acest an a premiilor Oscar.

Nominalizatii si castigatorii premiilor Zmeura de Aur sunt selectati de cei 943 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, care pot achizitiona un statut de membru pentru a putea vota online pentru filmele nominalizate anual la aceste premii. Premiatii cu Zmeura de Aur vin rareori sa isi ridice premiile, o exceptie notabila fiind Sandra Bullock, care a primit titlul de "cea mai proasta actrita" in 2010, pentru "All About Steve", cu o zi inainte de a lua premiul Oscar pentru "Povestea unui campion/ The Blind Side".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri