Dan Diaconescu, fondatorul canalului OTV, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru santaj de catre Judecatoria Sectorului 1. Decizia nu este definitiva.

Acesta a fost condamnat pentru ca un angajat al sau ar fi santajat un primar si un om de afaceri, potrivit Realitatea TV.

In 21 octombrie 2010, patronul postului OTV, Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus au fost trimisi in judecata de catre procurorii anticoruptie, pentru santajarea primarului comunei aradene Zarand, Ion Mot, precum si a omului de afaceri Paul Petru Tardea, conform Mediafax.

Alaturi de Dan Diaconescu sunt judecati Dorel Petru Parv, realizator de programe la OTV, administrator la SC Kundalini SRL, "recidivist postexecutoriu", si Ghezea Mitrus, jurnalist, fost realizator de programe la OTV, fost director general al publicatiei "Atac la persoana", ambii fiind acuzati de santaj.

Procurorii anticoruptie au cerut vineri, la Judecatoria Sectorului 1, noua ani de inchisoare pentru Dan Diaconescu si opt ani pentru Doru Parv, in dosarul in care acestia sunt judecati pentru santajarea primarului comunei aradene Zarand si a unui om de afaceri, pentru sumele de 200.000 si respectiv 100.000 de euro.

Pentru al treilea inculpat din dosar, Ghezea Mitrus, Directia Nationala Anticoruptie (DNA) cere sapte ani de inchisoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri