Cable Direct va vinde publicitate in exclusivitate pentru Turner Broadcasting

Regia de media Cable Direct va vinde si planifica in exclusivitate in Romania spatiul publicitar pentru Turner Broadcasting, compania care detine canale de televiziune precum Cartoon Network, Boomerang sau TCM.

“Prin includerea statiilor TV Cartoon Network, Boomerang si TCM, Cable Direct isi consolideaza portofoliul, acoperirea demografica, iar clientii si agentiile de media vor avea posibilitatea implementarii unor strategii excelente de comunicare adresate copiilor si tinerilor”, a declarant Bogdan Lazarescu, directorul de vanzari al Cable Direct.

Cable Direct este o companie de vanzare a spatiului publicitar pentru canale tematice care a fost infiintata in 1999. Cable Direct desfasoara si activitati de marketing, productie de programe finantate de clienti, organizare de evenimente si campanii promotionale pentru televiziunile reprezentate. Printre clientii pe care compania ii are in portofoliu se numara posturile de televiziune: AXN, AXN White, AXN Black, National Geographic, National Geographic Wild, PV TV si History.

Turner Broadcasting System opereaza in prezent 51 de posturi de televiziune in 19 de limbi, in 120 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Printre ele se numara CNN International, Cartoon Network, Boomerang, Cartoonito, Boing, Adult Swim, TNT, TCM si glitz.. Turner Broadcasting System este o companie Time Warner.

Citeste si:
Grila programelor Turner in Romania in 2013: desene cu dragoni,...
Grila programelor Turner in...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri