Serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" a generat pentru al doilea an consecutiv cele mai multe descarcari ilegale pe internet. Astfel, ocupa primul loc in topul celor mai piratate productii TV din 2013, au anuntat editorii site-ului TorrentFreak, citati de contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Serialul "Urzeala tronurilor", realizat de televiziunea HBO pe baza romanelor fantasy scrise de George R.R. Martin, a fost descarcat de 5,9 milioane de ori prin intermediul aplicatiei BitTorrent. Aceasta cifra spectaculoasa indica faptul ca serialul a fost urmarit in mod ilegal mai mult decat a fost urmarit in mod legal. Sezonul al treilea al show-ului a avut o medie de audienta in Statele Unite de 5,5 milioane de telespectatori.

Clasamentul nu a tinut insa cont de descarcarile ilegale ale serialului de pe celelalte doua site-uri majore de torente - The Pirate Bay si Kickass Torrents -, ceea ce inseamna ca cifra totala referitoare la descarcarile ilegale ale serialului "Urzeala tronurilor" este in realitate mult mai mare.

Pe locul al doilea se afla serialul "Breaking Bad", produs de televiziunea AMC. Episodul final al acestui serial a generat 4,2 milioane de descarcari, potrivit site-ului TorrentFreak. Locul al treilea este ocupat tot de o productie a AMC, serialul "The Walking Dead", care a generat 3,6 milioane de descarcari.

Serialul "The Big Bang Theory" se afla pe locul al patrulea, iar comedia "How I Met Your Mother" ocupa locul al cincilea. Topul 10 al celor mai piratate seriale TV din 2013 este completat, in ordine, de productiile "Homeland", "Vikings", "Suits", "Hannibal" si "Arrow".

Citeste si:
Game of Thrones: peste 100.000 de descarcari ilegale pe zi
Serialul Urzeala...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Game of Thrones V, piratat inainte de premiera: episoade, pe torrenti