Links Associates, companie de comunicare strategica si consultanta in public affairs si relatii publice, sustine crearea unui cadru european in desfasurarea activitatii de lobby in Romania care sa respecte principii precum transparenta, integritatea, concurenta loiala, accesul egal la decizia publica, a declarat Corina Vintan, CEO al companiei, in cadrul conferintei „Mediafax Talks About Lobby”.

„Prin noua lege care ni se propune aceste principii nu par sa se regaseasca. Dorim sa le transmitem decidentilor ca o lege a lobby-ului care este ingusta in sensul in care se adreseaza unei singure categorii – consultantii – nu va eradica nici coruptia si nici nu va asigura un acces mai larg al publicului la decizia politica”, a explicat Vintan.

Managerul considera ca inainte de a face pasul catre o lege a lobby-ului este necesar un proces amplu de consultare pentru a decide daca aceasta este necesara sau daca nu exista resorturile de functionare in legea transparentei decizionale, care poate fi imbunatatita.

Citeste si: La pranz cu cel mai cunoscut expert in lobby: Managerii din prima generatie de capitalism nu mai au prea multa compasiune

Fotografie realizata de Mircea Dragos.

Citeste si:
Lobby-ul cu cea mai mare podea cinetica din lume, inaugurat in Romania
Cum arata lobby-ul inteligent...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Publicitatea online în vreme de incertitudine
Setari Cookie-uri