Oprah Winfrey, cea mai bogata femeie de culoare din lume, va vinde Harpo Studios din Chicago, studiourile unde vedeta a filmat celebra sa emisiune "The Oprah Winfrey Show", in perioada 1990 - 2011, pentru o suma estimata la 32 de milioane de dolari, informeaza huffingtonpost.com.

Oprah Winfrey a filmat "The Oprah Winfrey Show" in aceste studiouri, din 1990 pana in 2011, cand vedeta a decis sa nu mai realizeze aceasta emisiune si sa se implice in lansarea televiziunii Oprah Winfrey Network (OWN), in parteneriat cu Discovery Communications.

"Am incheiat un acord de vanzare cu Sterling Bay pentru campusul Harpo Studios, care include patru cladiri", au declarat reprezentantii Harpo Studios pentru publicatia Crain's Chicago Business.

Potrivit acestora, este de asteptat ca tranzactia sa fie finalizata in 30 de zile.

La Harpo Studios lucreaza aproximativ 200 de persoane.

Citeste si:
Din ce în ce mai multe firme scot la vânzare mașinile în perioada...
Autovit.ro: Mai multe...

Desi a decis sa vanda Harpo Studios unui dezvoltator, studiourile vor ramane in proprietatea vedetei de televiziune pentru inca doi ani. In aceste studouri vor fi produse in urmatorii doi ani programe pentru televiziunea OWN.

Oprah Winfrey a inceput sa prezinte "The Oprah Winfrey Show" in 1985, iar emisiunea a fost realizata la Harpo Studios din 1990.

Venirea vedetei la Harpo Studios din Chicago a ajutat la transformarea zonei in care se afla aceste studiouri dintr-una industriala intr-una locuita de familii si cu restaurante la moda.

In 2011, la propunerea lui Richard Daley, primarul de la vremea respectiva al orasului Chicago, strada de langa Harpo Studios a fost denumita Oprah Winfrey Way.

Citeste si:
7 miliardari care s-au nascut in familii sarace
Sapte miliardari care s-au...

Oprah Winfrey, in varsta de 60 de ani, este supranumita "regina talk show-urilor" datorita emisiunii sale "The Oprah Winfrey Show". De-a lungul anilor, Oprah a atras o audienta de peste 16 milioane de telespectatori, iar emisiunea ei primea 1 milion de dolari pentru fiecare 30 de secunde de publicitate difuzate in timpul show-ului.

In prezent, conform revistei Forbes, este cea mai bogata femeie de culoare din lume, cu o avere personala cotata la 1,5 miliarde de dolari.

Sursa foto: MediafaxFoto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Audiență retailArena Sessions: 15.116 de vizitatori unici și reach de 46.976
Setari Cookie-uri