Intrarea este libera, iar evenimentul are loc la sediul Facultatii de Administratie si Afaceri din Soseaua Panduri, nr. 90-92.

Evenimentul (vezi agenda atasata) incepe pe 26 martie, de ora 17.00, cu o sesiune plenara prezidata de Daniela Roventa-Frumusani (Universitatea din Bucuresti, FJSC, in care Ursula Huws (University of Hertfordshire) si Gina Neff (University din Washington) vor vorbi despre caracteristicile muncii din industriile creative.

O sesiune speciala pentru doctoranzi si tinerii cercetatori va fi organizata joi, 27 martie, intre 14.00 si 16.00, sub titlul „Getting published”. Keith Randle (University of Hertfordshire), Mihai Coman (Universitatea din Bucuresti, FJSC), Katherine Sarikakis, (editor International Journal of Media and Culture Politics) si Jörg Flecker (University of Vienna) vor raspunde intrebarilor legate de pregatirea si publicarea de articole in reviste stiintifice cotate international.

Actiunea COST este un program al Uniunii Europene de sustinere a schimburilor stiintifice europene. Grupul COST IS 1202, „Dynamics of Virtual Work” reuneste peste 60 de profesori si cercetatori care sunt interesati de modul in care se modifica structura muncii in contextul noilor tehnologii de informare si comunicare.