Noua editie a campaniei vine cu spotul TV "Culmea poftei", semnat de agentia de publicitate TBWA. Astfel, timp de o luna, in restaurantele McDonald’s din intreaga tara sunt disponibile chiftelute, cascaval pane si mini papanasi cu inghetata.

Carnea de porc este furnizata de OSI Group Germania, cascalul pane si mini papanasii provin de la Panotej din Ungaria, iar laptele folosit in pregatirea cupelor de inghetata este furnizat de Meggle AG si Berglandmilch Egen (Austria).

Citeste si:

Oferta este completata de sandvisul cu porc si sos de hrean, produs permanent in portofoliul lantului de restaurante.

In 2013, McDonald’s a introdus pentru prima oara campania "Saptamani romanesti" intre 1 mai si 2 iunie. Atunci, in lantul de restaurante McDonald’s au fost introduse produsele McMici si Sandvisul cu porc si sos de hrean. Editia s-a incheiat cu vanzarea a 300.000 de McMici, asa ca McDonald’s a relansat campania in perioada 25 octombrie - 28 noiembrie.

McDonald’s Romania are 65 de restaurante in 21 de orase, dintre care 30 se afla in Bucuresti. Compania are peste 4.000 de angajati si primeste zilnic peste 150.000 de clienti in intreaga tara.