UPC si Focus Sat preiau drepturile de difuzare ale Ligii Intai

UPC si Focus Sat vor transmite toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 si din Cupa Ligii in urmatorii 5 ani. Operatorii telecom au semnat recent un acord de distributie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor doua canale Look TV si Look Plus.

“Am ajuns la un acord cu grupul care detine drepturile pentru Liga 1 si Cupa Ligii si vom transmite meciurile in perioada 2014 – 2019. In afara zonei de acoperire UPC, cele doua canale vor putea fi urmarite la nivel national prin platforma de satelit Focus Sat”, declara Robert Redeleanu, CMO UPC Romania.

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat, pe 4 martie, semnarea unui parteneriat media pe cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, avand ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I. Conform contractului, Liga Profesionista de Fotbal va incasa anual de la Intel Sky Broadcast suma neta de 27,5 milioane de euro pe sezon in cei cinci ani.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a declarat, pe 19 martie, intr-o conferinta de presa, ca, pana la data de 15 mai, se vor cunoaste posturile de televiziune care vor transmite partidele din sezonul 2014-2015 al Ligii I.

Pe de alta parte, compania de telecomunicatii RCS&RDS a anuntat, pe 29 mai, ca a depus plangere la Consiliul Concurentei impotriva Ligii Profesioniste de Fotbal, intrucat "vanzarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1 s-a facut cu incalcarea legislatiei concurentei", scrie Mediafax.

Principalii concurenti ai UPC pe piata locala sunt Romtelecom, RCS&RDS, precum si Orange, Vodafone si Cosmote.

Citeste si:
Preturi speciale la achizitionarea biletelor Eventim pe site-ul UPC
Preturi speciale la...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri