Max Landis, autorul SF "Chronicle" si fiul legendarului regizor de comedie John Landis, are in mod cert talentul tatalui sau de a gasi umanitatea si sufletul in cele mai comice situatii. Scurt-metrajul sau, The Slap, o parodie dupa viralul de pe Youtube, First Kiss, infatiseaza 40 de oameni pusi pe perechi, care se intalnesc pentru prima data si se palmuiesc de mama focului, potrivit The Daily Beast.

Clipul de 4 minute incepe ca un exercitiu in schaudenfreude (placere obtinuta din suferinta altora), dar apoi evolueaza in ceva mult mai suprarealist: subiectii negociaza regulile pentru a se palmui reciproc, exprimand fara timiditate o emotie puternica stiind ca vor palmui pe cineva si razand atunci cand primesc sau dau palme.

Citeste si:

Pe final, The Slap devine mult mai induiosator. Subiectii conlucreaza in acest spatiu al palmuirilor coreografiate, isi toarna unul altuia bere si se distreaza facand asta.

The Slap este un testament al emotiilor noastre complexe ca fiinte umane - o palma de la un strain poate fi primita la fel de bine ca o imbratisare.

Sursa foto: Captura foto: The Slap