Casa de productie Syco Entertainment a lui Simon Cowell si cea de productie digitala Animal Logic din Australia, care a realizat filme precum "Marea aventura Lego/ Lego Movie" si "Marele Gatsby/ The Great Gatsby", vor sa o readuca pe marele ecran pe Betty Boop.

Cele doua case de productie au anuntat, joi, ca dezvolta o comedie care o va avea ca personaj principal pe celebra Betty Boop. Betty Boop - un personaj feminin animat inspirat de "flapper girls" din epoca jazzului, purtand o rochie mini care ii pune in evidenta silueta planturoasa - are o cariera de peste 80 de ani. Prima oara a aparut pe ecrane in anul 1930, fiind creata de Max Fleischer, in timp ce cea mai recenta aparitie a sa a fost in superproductia "Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?/ Who Framed Roger Rabbit", din 1988, informeaza Mediafax.

"Betty este o legenda si unul dintre cele mai importante staruri din lume - sunt incantat ca voi lucra cu ea. Betty, am lucrat cu mari dive, dar sunt convins ca tu vei putea fi mai mare ca ele", a spus Simon Cowell. "Betty este o fata amuzanta si este o oportunitate extraordinara sa cream o comedie muzicala care sa o aiba in centrul actiunii pe aceasta", a declarat Adam Milano, directorul de film de la Syco.

De asemenea, CEO de la Animal Logic, Zareh Nalbandian, a declarat: "Sunt incantat ca Animal Logic este parte a acestei noi colaborari cu Betty. Ea este uimitoare, o legenda si un personaj iubit si ne vom distra realizand debutul ei pe marele ecran in secolul al XXI-lea". Filmul este produs de Nalbandian si Jason Lust de la Animal Logic si Cowell si Milano de la Syco.

Sursa foto: Mediafax Foto