"ALS Ice Buckek Challenge" este o campanie de donatii la care au aderat numeroase personalitati din intreaga lume. Participantii sunt provocati sa isi toarne pe cap apa rece si sa faca o donatie pentru cerecetarea in domeniul afectiunilor cerebrale.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apa rece s-au numarat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake si Cristiano Ronaldo. Si presedintele SUA, Barack Obama, a primit o provocare de a se alatura acestei campanii.

Inregistrarea momentului in care Anne Worcester este udata cu apa de cele trei jucatoare de tenis a fost postata pe contul de Twitter al directorului turneului american, anunta Mediafax.

Simona Halep este principala favorita la New Haven, unde s-a impus anul trecut, invingand-o in finala pe sportiva ceha Petra Kvitova, scor 6-2, 6-2.

Citeste si:

La actuala editie, Halep este calificata direct in turul secund, faza in care va juca impotriva invingatoarei meciului dintre Magdalena Rybarikova (Slovacia), locul 68 WTA, si Silvia Soler-Espinosa (Spania), locul 71 WTA, jucatoare venita din calificari.

Cea mai tare miscare de marketing a verii: ce au in comun brandurile Simona Halep si Dedeman