Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 20 octombrie, ora 12:30, a fost Lorand Balint, Managing Director al Leo Burnett.

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 20-26 octombrie, dedicata Marketingului, este realizata in parteneriat cu retailArena.

WALL-STREET 360, emisiunea de business care iti prezinta o industrie la 360 de grade, este realizata si prezentata de catre jurnalistul Claudiu Vrinceanu. WALL-STREET 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business, este difuzat de luni pana vineri, la ora 12:30. Invitatii emisiunii abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii din Romania.

Urmareste o discutie despre trendurile “fierbinti” din advertising: Programmatic, Native Advertising, Video, Mobile. Care sunt noile locuri in care clientii interactioneaza cu brandurile? Linia dintre marketingul traditional si digital devine tot mai subtire. Cum vede Lorand Balint acest fenomen? Cum vor arata brandurile viitorului?

Cum arata repozitionarea Leo Burnett, prin care trei agentii ale grupului – Leo Burnett (ATL), iLeo (digital) si Arc (agentia de shopper marketing si brand activation ) – vor avea o singura conducere creativa si acelasi client service? Vezi raspunsurile in materialul VIDEO WALL-STREET 360.


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
L. Balint, Leo Burnett: 5 citate despre ce-i fierbinte in publicitate