Radu Carp, membru al Consiliului de Administratie (CA) al SRTv, ii solicita public lui Romeo Couti, directorul TVR Cluj, sa faca dovada ca a contractat administratia locala din Cluj-Napoca pentru organizarea Eurovision in acest oras.

"In conditiile in care TVR a precizat, la solicitarea presei, ca procesul de selectie a locului de desfasurare a preselectiei nationale a competitiei Eurovision 2015 a inclus luarea in calcul a tuturor celor cinci studiouri teritoriale (Cluj, Timisoara, Targu-Mures, Craiova si Iasi) si ca acestor studiouri li s-a cerut sa stabileasca parteneriate cu administratiile publice locale in vederea organizarii acestui eveniment, va solicit public sa prezentati documentele care atesta solicitarea TVR care v-a fost adresata, precum si dovada contactarii de catre TVR Cluj a autoritatilor administratiei locale (Primarie, Consiliu Judetean)", spune Radu Carp, membru al CA al TVR, intr-o scrisoare deschisa adresata lui Romeo Couti, directorul TVR Cluj, scrie Mediafax.

Radu Carp spune ca face aceasta solicitare "in contextul in care Primaria Cluj a precizat ca nu a existat nicio comunicare institutionala cu Televiziunea Romana sau statia regionala a acesteia, TVR Cluj, cu privire la posibilitatea de a organiza acest eveniment la Cluj". Finala Selectiei Nationale a concursului Eurovision 2015 va avea loc pe 8 martie, in Sala Polivalenta din Craiova si va fi transmisa in direct de Televiziunea Romana, potrivit unui comunicat remis de reprezentantii TVR in data de 29 ianuarie.

"Edilii mai multor orase din tara si-au manifestat dorinta de a fi gazda si de a sprijini realizarea selectiei nationale a concursului Eurovision din acest an. Doua motive au primat in alegerea orasului Craiova: are o sala polivalenta inaugurata recent, la sfarsitul anului 2012, cu o capacitate de peste 4.000 de locuri, a doua ca marime din Romania; pe de alta parte, Craiova lupta pentru titlul de «Capitala Culturala Europeana» pentru anul 2021, lucru care se va decide anul viitor", se spunea in comunicatul TVR.

Ulterior, deputatul PSD Aurelia Cristea i-a cerut lui Stelian Tanase, presedintele-director general al SRTv, sa spuna care au fost criteriile care au stat la baza deciziei organizarii finalei selectiei nationale a concursului Eurovision 2015 in orasul Craiova. Aceasta l-a acuzat pe primarul Emil Boc ca este vinovat de faptul ca finala selectiei nationale a concursului Eurovision nu se desfasoara la Cluj-Napoca, ci la Craiova, si sustine ca acesta nu a fost interesat sa discute cu conducerea TVR Cluj pe tema organizarii evenimentului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri