Ca in fiecare an, venirea primaverii coincide cu doua zile foarte importante pentru toate doamnele din viata ta. Daca de 1 Martie, poti oferi traditionalul martisor, de 8 Martie situatia se schimba si inevitabil ajungi sa te confrunti cu eterna dilema (devenita deja anuala): ce cadou sa le mai cumpar?

Daca, in cel mai bun caz, ai o idee despre ce si-ar putea dori mama, sora, sotia sau iubita, cand vine vorba de colege sau subalterne, cu siguranta intri pe un teritoriu strain si neprietenos tie. Flori, bomboane, felicitari ai tot oferit. Cum nu le cunosti personal, ca pe femeile din viata ta, dar le pretuiesti pentru munca si daruirea de care dau dovada in fiecare zi, vrei sa le surprinzi cu un cadou inspirat.

Stim ca esti pus in dificultate si pare ca e o situatie din care nu ai scapare, dar solutia exista, si e la indemana ta! Mai mult, cadoul va fi primit cu o reala bucurie si vei fi clar, personajul cel mai apreciat din birou. Ce femeie nu apreciaza cadoul de a-si cumpara/face/ alege singura cadoul?

Asadar, ofera-le bucuria de a alege, libertatea de a cumpara orice isi doresc cu cardul Compliments® sau Ticket Cadou® Cu siguranta ele au pus deja ochii pe un parfum, un ceas, o rochie sau o pereche de pantofi, astfel incat tu vei veni in intampinarea rasfatului lor. In plus, reteaua de magazine afiliate este atat de extinsa incat doamnele au la dispozitie o multime de posibilitati de shopping. Cu siguranta ca nu vor avea probleme in explorarea tuturor doleantelor si posibilitatilor.

Si pentru ca dar din dar se face rai, oferirea cardului Compliments® sau a tichetelor cadou vine cu beneficii si pentru tine. Sumele acordate in limita a 150 lei/ salariata sunt deductibile si scutite de taxe si impozite sociale.

Mai mult decat atat, cardul Compliments® are ca avantaj suplimentar si scutirea angajatului de la plata impozitului pe venit de 16%! Cardurile Compliments sunt carduri preplatite emise de Edenred Romania si functioneaza similar cu cardurile bancare, doar ca nu permit retrageri de numerar. Neavand un cont bancar asociat, ele au in plus avantajul de a nu impune beneficiarilor comisioane de administrare de cont sau alte costuri asociate cardurilor bancare.

Afla mai multe detalii despre avantajele si beneficiile Card Compliments® si Ticket Cadou® si cere o oferta personalizata pentru oricare dintre aceste produse si bucura-te de un 8 Martie perfect!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri