Situatia e spinoasa. Florile si bomboanele au devenit de mult banale. Dar ce altceva? E dificil sa-ti dai seama ce-si doresc femeile apropiate tie, daramite angajatele, cu care timpul petrecut impreuna se rezuma la remarci fugare si discutii despre diverse proiecte.
Desi pare o situatie fara iesire, exista o solutie eleganta si la indemana. Pentru ca, din fericire, exista niste persoane care stiu exact ce vor femeile: chiar ele!

Ofera-le, asadar, posibilitatea de a-si cumpara ce vor cu cardul Compliments®! Reteaua extinsa de magazine afiliate la cardul Compliments® garanteaza libertatea totala de alegere a cadoului dorit: de la imbracaminte, incaltaminte si pana la bijuterii sau parfumuri.

Astfel le vei da, in acelasi timp, si cadoul dorit si ocazia unei sesiuni de shopping. Simplu, smart si memorabil. In plus, cardul preplatit Compliments este foarte avantajos si din punct de vedere financiar pentru tine deoarece sumele acordate de 8 Martie sub forma de carduri Compliments® in beneficiul propriilor salariate sunt deductibile si scutite de taxe si impozite sociale, in limita de 150 lei/ salariata, iar asupra sumelor nu se percepe impozitul pe venitul angajatei de 16%!

Astfel, economisesti 35% comparativ cu acordarea aceleiasi sume in bani.

Cardurile Compliments® sunt carduri preplatite emise de Edenred Romania si functioneaza similar cu cardurile bancare, doar ca nu permit retrageri de numerar. Neavand un cont bancar asociat, ele au in plus avantajul de a nu impune beneficiarilor comisioane de administrare de cont sau alte costuri asociate cardurilor bancare.

Cardurile Compliments® se acorda in conformitate cu prevederile Legii 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.

Afla mai multe detalii despre cardurile cadou Compliments® sau cere o oferta personalizata de carduri Compliments de 8 Martie!