Printre noii parteneri afiliati la Ticket Cadou® si Compliments® se afla magazinele de marochinerie si incaltaminte Benvenuti, cu 44 de locatii in 24 de localitati, magazinele Accessorize, cu 12 locatii in Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi si Timisoara, precum si reteaua Farmacia Richter, cu 120 de locatii. De asemenea, lantul de magazine cu preturi mici miniPRIX a devenit partener afiliat la cardul Compliments®, fiind deja afiliat si la Ticket Cadou®.

Reteaua de acceptare a tichetelor de cadouri Ticket Cadou®, emise de Edenred, ajunge astfel la un total de peste 55.000 de magazine de toate tipurile, in toate judetele. Cardurile cadou multi-brand Compliments® pot fi utilizate in peste 4.000 de magazine, inclusiv online. Atat tichetele, cat si cardurile cadou, pot fi folosite pentru a cumpara orice tip de produse sau servicii (spre deosebire de tichetele de masa, care sunt folosibile exclusiv pentru produse alimentare).

Conform legislatiei romane, tichetele si cardurile cadou sunt acordate de companii atat angajatilor, cat si clientilor sau partenerilor de afaceri. Tichetele si cardurile cadou oferite salariatilor sunt deductibile la impozitul pe profit si sunt scutite de taxe sociale salariale si patronale in limita a 150 de lei / beneficiar, cu 4 ocazii principale: Craciun, Paste, 1 iunie si 8 martie.

Citeste si:

In ce priveste tichetele si cardurile cadou oferite clientilor sau partenerilor de afaceri, acestea pot fi acordate ca premii in campanii promotionale, ca recompense in concursuri interne sau externe, in cadrul programelor de cercetare de piata sau in cadrul actiunilor de fidelizare a oricarei categorii de colaboratori si parteneri. In aceste situatii, tichetele si cardurile cadou sunt deductibile la impozitul pe profit, fiind incadrate la cheltuieli de marketing sau protocol.

Potrivit directorului de marketing al companiei, Iulian Alexe, tichetele si cardurile cadou sunt in top 5 al beneficiilor extra-salariale din Romania. Astfel, peste 30.000 de companii acorda salariatilor lor diverse tipuri de tichete si carduri emise de Edenred: tichete de masa Ticket Restaurant®, tichete de cadouri Ticket Cadou®, carduri de cadouri Compliments®, tichete de asistenta sociala Ticket Asist®, Ticket Cresa® si Ticket Medica®.