Tichetele de masă, cadourile, vacanțele, transportul și pensiile private sunt beneficiile cele mai accesate în luna iunie de către angajații români care primesc beneficii extrasalariale în sistem flexibil în platforma BenefitOnline.ro.

Pe durata întregii luni, BenefitOnline.ro activează, la cererea companiilor, o categorie dedicată, Cadouri pentru evenimente speciale de 1 iunie, unde angajații pot achiziționa beneficii cu taxe 0%, prin intermediul cardurilor cadou și tichetelor cadou listate în platformă, in limita a 150 de lei.

Platforma listează în categoria specială pentru Ziua Copilului peste 80 de beneficii de la aproximativ 60 de furnizori, precum eMAG, Kaufland, Cărturești, IKEA, Sephora sau Diverta.

În această perioadă, bugetele cheltuite pentru achiziția de carduri cadou și tichete cadou se vor dubla față de lunile de început ale anului. Valoarea medie a unui card sau tichet cadou achiziționat este de 150 de lei pentru fiecare angajat cu copil minor - până la această valoare, cardurile și tichetele cadou sunt scutite de la plata taxelor sociale și a impozitului pe venit și sunt 100% deductibile.

Retail jobs

Angajații reiau achiziția de vacanțe în România

Covid-19 a influențat aproape fiecare aspect al vieții de zi cu zi, iar modul în care angajații își aleg beneficiile extrasalariale nu face excepție. Restricțiile din turism și transport au încetinit tranzacțiile realizate de angajați în categoria Turism Intern din platformă în ultimele 3 luni, acest lucru ducând la un alt tip de comportament al angajaților: cumularea bugetelor de beneficii lunare și utilizarea lor pentru un alt moment din an.

Pe măsură ce autoritățile din România ridică din restricțiile impuse în ultima perioadă, nivelul de optimism al angajaților crește, iar acest lucru se reflectă direct în volumul și tipul de beneficii tranzacționate în BenefitOnline.ro.

„Vacanțele în România, achiziționate prin intermediul voucherelor de vacanță, ce sunt taxate doar cu impozitul pe venit (10%), revin în atenția angajaților, cu atât mai mult cu cât foarte mulți dintre ei și-au cumulat bugetele pe perioada pandemiei și dispun acum de sume mai mari. Ceea ce va face și mai mult diferența pentru aceștia anul acesta este că acum vor putea folosi cardurile de vacanță să își poată achiziționa vacanțe în România direct prin cea mai mare platformă de rezervări din lume – Booking.com, cu peste 12.000 de proprietăți listate pentru țara noastră”, spune Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro.

Citeste si:
Mark Zuckerberg anunță vremuri grele pentru Meta și își avertizează...
Mark Zuckerberg anunță...

În ultimele trei luni, o parte importantă din bugetele primite de angajați nu au fost utilizate, fiind reportate lună de lună, pentru momentul în care angajații se așteptă ca restricțiile de izolare socială să fie ridicate și toți furnizorii să fie 100% funcționali, inclusiv operatorii din industria de turism.

În această perioadă, compania a accelerat parteneriatele cu furnizori precum magazine online și restaurante care livrează la domiciliu, pentru ca angajații, care își petrec mult mai mult timp acasă, în familie, să poată găsi beneficii pentru noul lor stil de viață.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri