Tichetele de masă, cadourile, vacanțele, transportul și pensiile private sunt beneficiile cele mai accesate în luna iunie de către angajații români care primesc beneficii extrasalariale în sistem flexibil în platforma BenefitOnline.ro.

Pe durata întregii luni, BenefitOnline.ro activează, la cererea companiilor, o categorie dedicată, Cadouri pentru evenimente speciale de 1 iunie, unde angajații pot achiziționa beneficii cu taxe 0%, prin intermediul cardurilor cadou și tichetelor cadou listate în platformă, in limita a 150 de lei.

Platforma listează în categoria specială pentru Ziua Copilului peste 80 de beneficii de la aproximativ 60 de furnizori,precum eMAG, Kaufland, Cărturești, IKEA, Sephorasau Diverta.

În această perioadă, bugetele cheltuite pentru achiziția de carduri cadou și tichete cadou se vor dubla față de lunile de început ale anului. Valoarea medie a unui card sau tichet cadou achiziționat este de 150 de lei pentru fiecare angajat cucopil minor - până la această valoare, cardurile și tichetele cadou sunt scutite de la plata taxelor sociale și a impozitului pe venit și sunt 100% deductibile.

Retail jobs

Angajații reiau achiziția de vacanțe în România

Covid-19 a influențat aproape fiecare aspect al vieții de zi cu zi, iar modul în care angajații își aleg beneficiile extrasalariale nu face excepție.Restricțiile din turism și transport au încetinit tranzacțiile realizate de angajați în categoria Turism Intern din platforma BenefitOnline.ro în ultimele 3 luni, acest lucru ducând la un alt tip de comportament al angajaților: cumularea bugetelor de beneficii lunareși utilizarea lor pentru un alt moment din an.

Ieșirea din izolare vine cu optimism

Pe măsură ce autoritățile din România ridică din restricțiile impuse în ultima perioadă, nivelul de optimism al angajaților crește, iar acest lucru se reflectă direct în volumul și tipul de beneficii tranzacționate în BenefitOnline.ro.

Citeste si:
Când va ajunge salariul mediu net să treacă de 5.000 de lei
Când va ajunge salariul mediu...

„Vacanțele în România, achiziționate prin intermediul voucherelor de vacanță, ce sunt taxate doar cu impozitul pe venit (10%), revin în atenția angajaților, cu atât mai mult cu cât foarte mulți dintre eiși-au cumulat bugetele pe perioada pandemiei și dispun acum de sume mai mari. Ceea ce va face și mai mult diferența pentru aceștia anul acesta este căacum vor putea folosi cardurile de vacanță săîșipoatăachiziționa vacanțe în România direct prin cea mai mare platformă de rezervări din lume – Booking.com, cu peste 12.000 de proprietăți listate pentru țara noastră”, spune Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro.

În ultimele trei luni, o parte importantă din bugetele primite de angajați nu au fost utilizate, fiind reportate lună de lună, pentru momentul în care angajații se așteptă ca restricțiile de izolare socială să fie ridicate și toți furnizorii să fie 100% funcționali, inclusiv operatorii din industria de turism.

Citeste si:
Studiu: 3 din 5 angajați sunt atenți și la tichetele de masă când...
Studiu: 3 din 5 angajați sunt...

În această perioadă, BenefitOnline.ro a accelerat parteneriatele cu furnizori precum magazine online și restaurante care livrează la domiciliu, pentru ca angajații, care își petrec mult mai mult timp acasă, în familie, să poată găsi beneficii pentru noul lor stil de viață.

BenefitOnline, o companie Edenred, este platforma cu cele mai multe beneficii extrasalariale pentru angajați din România care oferă companiilor un flux complet pentru administrarea, raportarea și integrarea în contabilitate și salarizare a beneficiilor acordate angajaților, eficientizând politica de resurse umane si susținând angajatorii pe o piață a muncii extrem de competitivă.

În prezent, mai mult de 190.000 de angajați din România, din peste 300 de companii, accesează platforma BenefitOnline.ro pentru a-și alege beneficiile extrasalariale, dintr-o paletă de peste 3.700 de beneficii disponibile, de la 2.600 de furnizori.

Citeste si:
Ciucă: Vom discuta în coaliție neimpozitarea pensiilor mai mici de...
Ciucă: Vom discuta în...

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri