Grupul Lowe l-a numit pe Vasile Alboiu in functia de Chief Creative Officer (CCO), pozitie din care va coordona activitatea tuturor echipelor de creatie din grup, de la creatie traditionala, creatie digitala, PR si BTL.

Vasile Alboiu are experienta ca art director, producator, scenograf, regizor de scurt metraj si de animatie stop-motion. In ultimii doi ani, Alboiu a fost director de creatie al agentiei SeniorHyper, functie in care a creat campanii digitale pentru Orange, ING, Napolact si Wrigley.

"Cred 110% in proiectul creativ pe care il incepem astazi si sunt mandru sa spun ca suntem super echipati sa raspundem coerent si natural oricarui brief de creatie existent astazi in piata. Indiferent ca este vorba de creatie pentru medii digitale, campanii construite pe ADN de tip PR sau creatie de tip traditional, echipele de creatie din grupul nostru genereaza astazi un produs creativ contemporan, versatil, complet integrat in mod natural, asa cum se cere astazi in comunicare", declara Vasile Alboiu, CCO grupul Lowe.

De peste 20 de ani pe piata locala, Lowe este unul din cele mai importante grupuri de comunicare prezente in Romania. Grupul este compus in momentul de fata din 7 agentii: BPN (media), Golin (relatii publice), Initiative Media (media), Medic One (comunicare in domeniul medical si farmaceutic), MobileWorks (mobile marketing), Lowe&Partners (creatie si productie publicitara) si SeniorHyper (creatie si productie publicitara digitala).

Citeste si:
Arval are un nou director comercial. Vine de la UniCredit
Arval are un nou director...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Agentia de creatie Lowe are un nou director de strategie