Biroul Roman de Audit Transmedia a publicat azi, 08 iunie 2015, cifrele de difuzare aferente perioadei ianuarie – martie 2015. Pentru aceasta perioada, au fost publicate pe site-ul BRAT declaratiile de difuzare pentru 103 publicatii.

Potrivit cifrelor de difuzare aferente perioadei ianuarie – martie 2015, se observa o evolutie stabila a tirajului tiparit la o valoare de aproximativ 6.97 milioane de exemplare pe editie si o crestere a tirajului difuzat de aproximativ 0.4% in comparatie cu valorile corespunzatoare trimestrului anterior. Tirajul vandut a inregistrat o scadere de aproximativ 2.13%.


In acelasi timp, fata de trimestrul similar al anului 2014, se observa o scadere a mediei tirajului brut de 0.5% in timp ce tirajul difuzat a crescut cu 0.74%. Tirajul vandut a inregistrat o scadere de aproximativ 20%.

In cazul cotidienelor nationale, comparatia cu trimestrul anterior se poate observa pe baza tabelului de mai jos:

Evolutia primelor 10 cotidiene locale/regionale prin comparatie cu trimestrul anterior poate fi analizata pe baza tabelului de mai jos:

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri