Biziday, emisiunea lui Moise Guran se va vedea la o alta televiziune decat postul public. Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, Moise Guran ar fi ajuns la o intelegere cu postul de stiri Digi24.

Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, emisiunea va fi realizata in acelasi regim in care se producea la TVR, o coproductie Digi24 - compania Biziday. Totodata, venirea lui nu va afecta programul economic Business Club realizat in prezent de Stelian Muscalu la Digi24.

Contactat de Paginademedia.ro, Moise Guran a declarat ca "in curand vom face un anunt oficial", fara sa precizeze care va fi directia.

Citeste mai mult despre acest subiect pe Paginademedia.ro.

Digi24 confirma mutarea

Din aceasta toamna, echipa Biziday se alatura proiectului Digi24. Moise Guran si colegii sai vor realiza emisiunea Biziday la Digi24, arata televiziunea de stiri.

"Emisiunea Biziday este una de continut, ne-am straduit intotdeauna sa analizam si sa comentam, sa explicam pe intelesul tuturor cele mai relevante evenimente din societatea noastra. Fara parti-pris-uri si fara prejudecati. Aceasta este definitia Digi24, compatibilitatea este evidenta si deci alegerea mea nu a fost una dificila', a declarat Moise Guran, realizator Biziday.

Sursa foto: Biziday.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri