RCS&RDS nu a primit licenta pentru Digi World si Digi Life

Consiliul National al Audiovizualului a decis amanarea acordarii de licente in cazul Digi World si Digi Life, la propunerea lui Lóránd Turos, membru CNA. Consiliul a dorit sa verifice in ce masura aparitia celor doua posturi ar putea afecta legea privind principiul must carry, scrie Pagina de Media.

„Ar trebui sa exista o concurenta reala. Dar aici nu e vorba doar de RDS, ci o firma de transport de semnal care are un fel de monopol si decide care sunt programele oferite. In momentul in care este si producator de content si are propriul post de televiziune, normal ca exista tendinta de a elimina concurenta”, spune Lóránd Turos.

In prezent, RCS&RDS detine in totalitate posturile Digi 24 HD, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Film 1, Digi Film Pay per View si Digi Premium si mai are actiuni la televiziunile Music Channel, H!T Music Channel, UTV.

RCS & RDS este cel mai mare furnizor de televiziune pe piata locala si unul dintre cei mai mari operatori din regiune, compania avand activitati si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea IT & C »Setari Cookie-uri