RCS & RDS, cel mai mare operator de televiziune si internet de pe piata locala, a obtinut avizul CNA pentru emisia Digi World si Digi Life si isi extinde astfel portofoliul de televiziuni cu doua canale de documentare.

In ultimii ani, conducerea RCS&RDS a mizat pe lansarea de canale proprii, transmise doar de reteaua sa, pentru a atrage clienti de la ceilalti operatori, in special de la Romtelecom si UPC.

Cele doua televiziuni isi vor incepe emisia la 1 octombrie si vor putea fi urmarite in toate grilele de programe si in toate pachetele de televiziune Digi TV ale RCS & RDS.

La Digi World vor putea fi urmarite documentare despre natura, stiinta si tehnologie, geografie si calatorie, arta si istorie, IT si gadgeturi, in timp ce Digi Life va avea programe de sport, fitness, nutritie, sanatate, alimente, calatorie si descoperire, bricolaj, relaxare si hobby

„ Digi World este <<despre lume>>, in timp ce Digi Life este <<despre tine>>”, au afirmat oficialii companiei de telecomunicatii

Astfel, in prezent, RCS&RDS detine in totalitate posturile Digi 24 HD, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Film 1, Digi Film Pay per View, Digi Premium, Digi World si Digi Life si mai are actiuni la televiziunile Music Channel, H!T Music Channel, UTV.

RCS&RDS este cel mai mare operator de televiziune si internet de pe piata locala, cu afaceri de 478,7 milioane de euro si pierderi nete de 2,9 milioane de euro in 2011. De asemenea, compania este unul dintre cei mai mari operatori din regiune, operatorul avand activitati si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Coronavirus | PRO TV își schimbă grila: se mărește programul de știri
Setari Cookie-uri