Grupul de comunicare Publicis Worldwide lanseaza pe piata locala Nurun, divizia specializata de digital. Noua agentie va fi condusa de Calin Buzea si Liviu Toader in calitate de Co-Managing Directors.

“Echipa de la Bucuresti se numara printre cele mai premiate din Europa Centrala si de Est, datorita talentului si creativitatii locale”, Dawn Winchester, global managing director al Nurun.

Nurun Romania ofera servicii integrate de comunicare digitala si ofera servicii de strategie, creatie, social media, programare si implementare. Printre clientii companiei se numara L'Oreal, Orange si Renault.

Agentia, cu o echipa de 25 de angajati, va fi condusa de catre Calin Buzea (foto dreapta) si Liviu Toader (foto stanga) in calitate de co-managing directors. Calin Buzea a condus MRM Romania inainte de a veni la conducerea departamentului de digital al Publicis Romania, iar acum, in noua sa pozitie, va gestiona zona de strategie, technologie si mobile.

Liviu Toader a condus Arc si, mai recent, Publicis Dialog, iar la Nurun va coordona proiectele din zona de shopper understanding & engaging si brand experience.

Citeste si:
Teddy C. Dumitrescu, la conducerea Publicis One Romania
Teddy C. Dumitrescu a fost...

Publicis Romania a castigat 8 premii la Internetics, cel mai important festival de comunicare digitala de pe piata locala. Compania a castigat premii in cadrul unor categorii precum : Web, Mobile, Interactive Campaigns si Best Use of Technology.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Jorg Riommi, noul CCO Publicis in Europa Centrala si de Est