Programul denumit White Friday include 15 traininguri, cate cinci pentru fiecare din categoriile de mai jos si pot fi achizitionate cu idei de fapte bune.
• Offline Reputation Management Tools in an Online Era – Ce instrumente offline te ajuta sa ai grija de reputatia afacerii tale intr-o lume condusa de comunicarea online?
• Brand Storytelling – Despre puterea unui brand si oportunitatile de a construi povesti in jurul acestuia, ca parte a initiativelor de marketing
• Navigating Through an Online Crisis – Cum te pazesti de o criza online si ce faci daca te trezesti direct in mijlocul ei?

Cei care doresc sa beneficieze de aceste servicii se pot inscrie pana pe 29 noiembrie, ora 23:59, aici. Serviciile achizitionate vor fi livrate in perioada martie – mai 2016.

Anul trecut, 26 de organizatii neguvernamentale si start-ups au solicitat serviciile de comunicare Rogalski Damaschin Public Relations in cadrul programului White Friday. In 2014, agentia a epuizat in doar 24 de ore pachetele de servicii si a decis sa suplimenteze „stocurile” si sa ofere serviciile de comunicare tuturor celor care s-au inscris.