Sorana Pascu, fiica lui Ioan Mircea Pascu, fost ministru al Apararii, este noul director de corporate affairs al Antenei 3, ea urmand sa coordoneze si sa dezvolte, alaturi de echipa de marketing, strategia de branding a televiziunii, informeaza Intact Media Group, care detine acest post.

"Imi doresc ca directiile de comunicare, strategiile si planurile pe care le vom construi impreuna sa intareasca imaginea de brand a celui mai puternic post de stiri din Romania. Antena 3 a fost intotdeauna aproape de publicul sau, obiectiv pe care ne vom concentra si in continuare prin dezvoltarea zonei de online si social media, urmand de altfel trendul international impus de cele mai mari televiziuni de stiri din lume", spune Sorana Pascu, conform Mediafax.

Aceasta are o experienta de 20 de ani in domeniul bancar, dar si in industria de marketing si talent management.

Sursa foto: Captura de pe site-ul postului Antena 3

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri