Bugetele de comunicare se concentreaza pe televiziune, in timp ce oamenii folosesc tot mai mult telefonul mobil, ceea ce inseamna o diferenta enorma intre viata consumatorilor si ceea ce fac specialistii in marketing si comunicare, a declarat in cadrul emisiunii Wall-Street 360, Felix Tataru, presedintele GMP Group, unul dintre cele mai mari grupuri independente de comunicare de pe piata locala.

"Diferenta dintre ce se intampla cu consumatorul si ce fac departamentele de marketing si agentiile de comunicare este in crestere, aceasta distanta este din ce in ce mai mare. Viata consumatorului s-a schimbat foarte mult, in viata consumatorului ordinea ecranelor este alta, in bugetele de marketing a ramas la fel. Cele mai mari bugete ecrane sunt pe televiziune, iar mobilul care acum sta in 90% din timp la mai putin de un metru de individ...iata ca nu este acolo", a explicat Felix Tataru.

Urmareste emisiunea Wall-Street 360 pentru a afla mai multe despre rezultatele GMP Group anul trecut, despre tendintele in comunicare, dar si despre ce inseamna pentru industria locala de comunicare faptul ca Tataru va deveni primul presedinte la nivel global al IAA, cea mai importanta organizatie in publicitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri