Profitshare organizeaza prima scoala de vara in marketing afiliat din Romania

Profitshare - platforma de marketing afiliat cu cele mai mari vanzari din Romania si Bulgaria organizeaza prima editie a evenimentului Affiliate Summer School, in perioada 30 iunie -3 iulie.

Evenimentul este orientat pe educatie in afiliere si networking, fiind o modalitate pentru Afiliati sa discute mai mult cu Advertiserii, sa se cunoasca intre ei, sa formeze o comunitate si sa stabileasca parteneriate.

La Affiliate Summer School vor lua parte 60 de invitati: retaileri online, afiliati, bloggeri cat si specialisti din domeniile conexe, implicati in online.

Speakerii vor vorbi despre provocarile din piata de marketing afiliat, vor prezenta studii de caz, proiecte in care au fost implicati, vor explica ce instrumente de promovare folosesc si de ce factori au tinut cont pentru a obtine cat mai multe castiguri in urma promovarii prin marketing afiliat.

Printre speakerii care si-au confirmat deja prezenta se numara bloggeri precum Vali Petcu, Radu Dumitru, reprezentanti ai celor mai mari magazine online din Romania – Adelina Oprea (FashionUP), Andrei Ionita (Flanco) si multi altii.

Citeste si:
2Performant vrea să ducă marketingul afiliat pe Bursa de la București
2Performant vrea să ducă...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

„Afilierea a trecut deja de la un canal nou la o forma de promovare folosita de majoritatea magazinelor online din Romania iar afiliatii sunt tot mai multi, din diverse nise, astfel am considerat ca industria are nevoie de propriul eveniment in care participantii sa gaseasca studii de caz si exemple de succes in marketing afiliat” – a declarat Claudiu Farcas, Profitshare Affiliate Network Manager, Conversion.

Marketingul afiliat este o solutie de promovare online in care orice persoana poate deveni Afiliat, iar orice furnizor de servicii online sau magazin online poate deveni Advertiser, platind doar pentru rezultate. Afiliatii vor realiza promovarea Advertiserilor, iar la fiecare vanzare sau completare de formular vor castiga un comision stabilit de catre Advertiser.

Evenimentul va debuta in 30 iunie, cu o masa traditionala de primire si o conferinta de prezentare, urmand ca apoi participantii sa aiba program liber pentru socializare si pentru activitati de relaxare (fotbal, tenis de masa). In urmatoarele doua zile, 1-2 iulie, sunt programate sesiuni de lucru, care vor cuprinde prezentarile speakerilor invitati si dezbateri in jurul temelor de discutii. Agenda va continua cu o serie de activitati surpriza oferite de Profitshare si se va incheia cu prima petrecere Affiliate Party, dedicata persoanelor implicate in marketing afiliat. Ultima zi este dedicata unei sesiuni de discutii si concluzii, urmand ca participantii sa isi ia ramas bun dupa orele pranzului.
Bautura, mancarea, cazarea si toate celelate activitati sunt ofererite de Profitshare si sunt incluse in pretul unui bilet.

Inscrierile la Affiliate Summer School se fac pe www.affiliateschool.ro. Tot aici se gasesc programul, lista confirmata de speakeri, care se va actualiza constant si detalii despre locatie.
Biletele pentru Affiliate Summer School s-au pus deja in vanzare pe site-ul evenimentului, primii participanti care se vor inscrie vor beneficia si de oferte. Preturile biletelor pentru cele trei zile de eveniment incep de la 149 EUR pentru Afiliati si de la 199 EUR pentru Advertiseri.

Citeste si:
Cum sa faci bani pe Internet: 4 metode care iti vor creste veniturile
Cum sa faci bani pe Internet:...

Sursa foto: Shutterstock: eCommerce

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri