Dupa lansarea propriului studio TV de productie si dupa extinderea pe segmentul de streaming de muzica, BitTorrent a anuntat saptamana aceasta ca va lansa propria retea de live-streaming TV, care se va lansa saptamana viitoare.

Desi BitTorrent TV este o expansiune agresiva in media traditionala, BitTorrent News este, probabil, opusul. Compania considera ca reteaua de stiri este distruptiva, si planuieste sa exploateze slabiciunle retelelor de cablu tradtionale, pentru a atrage privitori.

„Stirile TV stagneaza de ceva vreme”, spune Erik Schwartz, vice presedinte media la BitTorrent. „Nu se poate adapta unei noi generatii care cauta stirile pe Internet. Construim BitTorrent News pentru a rezolva aceasta problema. Ne folosim in acest scop de instrumente superioare si cunostintele oferite de Silicon Valley pentru a construi o organizatie media care sa invete cat mai rapid, din obiceiurile consumatorilor”.

Stirile vor putea fi vazute pe noua aplicatie BitTorrent Live,disponibila contra pretului de 140 $ pe Apple TV si OS X, suportul pentru alte platforme urmand sa fie implementat curand, scrie PCMag.com.

BitTorrent este cunoscut, in Romania, in special ca un client de torente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri