Diverta, retailer integrat in domeniul cartii, papetariei si jucariilor, a incheiat un parteneriat cu Eventim pentru distributia de bilete la evenimentele promovate de firma de ticketing. Noul serviciu este disponibil incepand cu luna iulie, in cele 24 de magazine ale retelei nationale Diverta.

Astfel, clientii interesati isi pot achizitiona direct din cele 24 de magazine Diverta bilete la oricare dintre evenimentele preferate din Romania promovate de Eventim – de la concerte, piese de teatru, evenimentele culturale, la cele sportive si evenimente pentru copii si intreaga familie. Printre cele mai asteptate se numara Jurassic Experience, Disney Magical music from the movies sau Kings on Ice.

“Prin acest parteneriat cu Eventim, le oferim clientilor nostri o modalitate facila de a avea acces la cele mai importante evenimente din Romania, pentru toate preferintele si toate varstele", a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

Eventim.ro este la momentul actual cea mai mare platforma online de comercializare a biletelor la peste 11.000 de evenimente atat din Romania, cat si din Europa. La nivel european vinde peste 100 de milioane de bilete, pretul mediu al unuia fiind de 40-60 euro. Biletele Eventim pot fi ridicate pe loc, dupa ce se achita contravaloarea acestora, la casieriile din magazinul Diverta.

Retail jobs

Infiintat in 1999, Diverta este cel mai mare retailer integrat in domeniul cartii, papetariei si jucariilor. Cu o retea de 24 de magazine in toata tara, Diverta ofera un mix de produse, menit sa asigure cumparatorului intreaga gama de divertisment si dezvoltare personala pentru toata familia: peste 30.000 de titluri de carte, articole scolare si office, branduri de jucarii, idei de cadouri si solutii de ambalare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri