Lantul de magazine de carte Carturesti deschide a opta librarie din Bucuresti, in ParkLake. Magazinul este situat la primul etaj al mall-ului, are o suprafata de 530 metri patrati si aduna la raft peste 16.000 de titluri de carte, muzica si film, un mix special de ceaiuri, accesorii, gadget-uri, papetarie si decoratiuni, precum si produse de design romanesc din cadrul proiectului ROD.

Pentru deschiderea Carturesti Park Lake s-a colaborat cu biroul de arhitectura Square One, care a realizat si conceptul altor spatii Carturesti din Bucuresti, Constanta si Iasi. "Am ales materiale naturale, dusumea din stejar masiv, mobiler din lemn si tabla de aluminiu, o gama cromatica restransa si elemente geometrice simple si clare. Plafonul, realizat din fasii de panza albe, ia forma unui volum sculptural si functioneaza ca un sistem de iluminat integrat", a declarat Sabin Dumitriu, Square One.

Carturesti este o librarie-concept, dedicata unei noi experiente de cumparare si promovare a cartii si a produselor culturale. Reteaua Carturesti cuprinde un magazin online si 20 de librarii fizice deschise in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Brasov, Constanta, Arad, Suceava si Ploiesti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Agentia Fitch confirma ratingul Bucurestiului la "BBB minus"