Alte doua librarii Carturesti urmeaza sa fie deschise pana la sfarsitul lunii octombrie, numarul acestora urmand sa ajunga la 16 in 9 orase: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Brasov, Constanta, Arad, Suceava, Ploiesti.

Libraria din Baneasa Shopping City se afla la primul etaj al mallului, langa cinematograful Grand Cinema Digiplex .

Extinderea Carturesti in zona de nord este un raspuns la numeroasele solicitari venite din partea clientilor.

Rafturile noii librarii cuprind peste 31.000 de titluri de carte, muzica si film, dar si o selectie de ceaiuri, accesorii, papetarie si decoratiuni. De asemenea, aceasta cuprinde o zona dedicata designului romanesc, care cuprindedecoražiuni interioare, accesorii si obiecte vestimentare, obiect utilitar, fotografie, grafica si jucarii.

Cum isi petrec copiii ziua de...
Citeste si: Cum isi petrec copiii ziua de 1 iunie

Pentru deschiderea librariei, s-a colaborat cu biroul de arhitectura Square One, care a realizat si conceptul altor spatii Carturesti din Bucuresti, Constanta si Iasi.

Joi, 19 septembrie, de la ora 19:00, cititorii si cinefilii sunt invitati la dezbaterea Cartea care face filmul pornind de la titlul Sunt o baba comunista alaturi de scriitorul Dan Lungu, regizorul Stere Gulea si “vocea filmelor”, Irina Margareta Nistor.

Carturesti este unul dintre principalii distribuitori de carte din Romania, printre concurentii companiei numarandu-se Diverta sau lantul Humanitas.

bigstep deschide un nou...
Citeste si: Investitie de 80.000 de euro in magazinul bigstep din Mall Baneasa