Pe 22 septembrie, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, Revista CARIERE si Conferintele Sufletul in Business va invita la un eveniment premiera despre:

VOCEA INTERIOARA. SECRETUL REUSITEI IN BUSINESS SI IN VIATA
Un fost CEO povesteste despre cum sa faci performanta de varf folosindu-ti intuitia, dar si vocea interioara a organizatiilor, cu studii de caz recente.

„Organizatiile au suflet... Solutiile la provocari nu vin din exterior. Ele se afla doar in interiorul nostru si al organizatiilor pe care le reprezentam.”- Aliz Kosza, Business Mentor si Strategist.

Aliz Kosza, fost CEO, creator de culturi organizationale si branduri de top ne ofera cu generozitate:
• 12 povesti de business (studii de caz) din viata si cariera ei, argumentate cu cifre si indicatori care demonstreaza ca oportunitatile apar ciclic si sincronic, iar intuitia este de fapt acea capacitate a omului din business de a identifica momentul oportun de actiune.
si
• O demonstratie a felului in care se manifesta sincronicitatea in organizatii, cu exemple de strategii generate de „vocea interioara” a companiilor.

Vom afla de la Aliz Kosza care este diferenta dintre SQ (inteligenta spirituala) si EQ (inteligenta emotionala) si cum cea din urma ne poate alimenta teama de intuitie, care este esenta inteligentei emotionale si „cea mai inalta treapta a constiintei.” De asemenea, vom descoperi ca intuitia este de fapt un atribut al oamenilor curajosi, care ii ajuta pe lideri sa transforme companiile, sa le duca la progres prin empowerment, creativitate, inovatie si viziune.

Mai multe detalii despre Aliz Kosza, agenda si inscriere puteti gasi in pagina dedicata evenimentulu

Pentru informatii suplimentare si inscriere va rugam sa o contactati pe Roxana Soare la e-mail: roxana.soare@cariereonline.ro sau la tel: 0726 183 798.

Parteneri media: Revista HR Manager, HR Club, Biz, Wall-Street, Forbes, Doingbusiness.ro, Next Gen, Fundatia Leaders, PWN Romania, Ziare.com, Business24.ro.

*CARIERE este singura publicatie de leadership si atitudine profesionala din media de business romaneasca. Cu aparitie lunara, este tipul de revista-partener, o sursa la indemana pentru inspiratie si pentru bunele decizii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri