CBRE Romania, lider pe piata de consultanta imobiliara din Romania, se implica in sustinerea Festivalului si a Concursului International George Enescu, in cadrul unui parteneriat pe perioada 2016 – 2017. CBRE Romania se alatura acestui eveniment cultural de prestigiu pentru a contribui la dezvoltarea unui proiect care promoveaza excelenta atat la nivelul artistilor participanti, cat si al societatii.

„In CBRE noi ne propunem mereu sa obtinem performante pentru companie, pentru clientii nostri si mai ales pentru Romania, cel mai important client al nostru. Cred ca e momentul sa contribuim si la performantele societatii, ale comunitatii. Festivalul si Concursul Enescu sunt produse culturale de exceptie care ne reprezinta cu succes ca tara, la nivel international si au un impact puternic asupra educarii noilor generatii si al promovarii unor valori autentice. Implicarea noastra arata ce credem ca este succesul adevarat: performanta, dedicare, concentrare, disciplina, talent si armonie. Artistii inscrisi in Concursul Enescu din acest an obtin exact in acest fel succesul, iar noi vrem sa ii sustinem si sa-i punem in valoare, nu doar prin aplauze, ci si prin implicarea noastra”, afirma Razvan Iorgu, Managing Director CBRE Romania.

CBRE Romania recunoaste si incurajeaza excelenta in relatiile cu partenerii, clientii, angajatii si comunitatea in care isi desfasoara activitatea, la fel cum Concursul International George Enescu recunoaste excelenta in domeniul muzical: tineri artisti de peste tot din lume se inscriu in aceasta competitie si cauta sa isi indeplineasca visul de a deveni cei mai buni violoncelisti, violonisti, pianisti sau compozitori.

Pentru a marca sustinerea pentru tinerii artisti care ajung la succes prin excelenta, CBRE Romania a decis sa sustina recitalul extraordinar al pianistului Josu de Solaun, din cadrul Concursul Enescu. Pianistul, un admirator si promotor al lui George Enescu, a fost laureatul editiei 2014 a acestei competitii si revine acum pe scena Ateneului Roman in calitate de solist, pe data de 24 septembrie, intr-un recital la care biletele au fost epuizate.

Intre 3 si 25 septembrie, 196 de tineri artisti de pe tot globul sunt asteptati la Bucuresti sa-si traiasca visul de a deveni mari muzicieni ai lumii, in cadrul editiei 2016 a Concursului International George Enescu. Desfasurat intr-un nou concept, Concursul aduce pe aceeasi scena si artisti consacrati - membri ai juriului, laureati din anii anteriori care si-au dezvoltat o cariera internationala, precum si castigatorii competitiei din 2014, care vor sustine recitaluri extraordinare. Concursul Enescu 2016 implica publicul prin intemediul unei aplicatii inedite, care permite utilizatorilor sa-si inscrie propriul vis de viata pe site-ul Concursului si Festivalului. La aceasta editie, Concursul Enescu aduce, in premiera, si transmisii live in strainatate.

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 si S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume si societate de investitii (in termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera un portofoliu extins de servicii integrate, incluzand consultanta in tranzactii, management de proiecte, administrarea proprietatilor, administrarea investitiilor, evaluare, leasing de proprietati, servicii de consultanta, vanzari de proprietati, servicii bancare ipotecare. Va rugam sa vizitati site-ul nostru la www.cbre.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri