Firma de consultanta imobiliara CBRE Romania intra pe piata de property management, primul proiect pe care il va administra fiind centrul comercial Sun Plaza din Bucuresti, detinut de compania austriaca S Immo.

"CBRE, care este lider in managementul centrelor comerciale in Europa Centrala si de Est si care are o divizie specializata in Romania, a semnat un mandat cu compania austriaca de investitii imobiliare S IMMO, proprietarul mall-ului de peste 80.000 metri patrati. Mandatul Sun Plaza marcheaza inaugurarea departamentului de property Management al CBRE Romania", se arata intr-un comunicat al CBRE, conform Mediafax.

Managementul Sun Plaza va fi coordonat de Claudiu Szetyanszki, supervizat de Luiza Moraru, directorul departamentului de retail al CBRE Romania.

Divizia de property management a CBRE administreaza in Europa Centrala si de Est aproximativ 1,7 milioane de metri patrati in peste 200 de proprietati din sase tari. Grupul are 55 de centre comerciale in administrare in Europa Centrala si de Est, avand clienti atat din zona de corporate (fonduri de investitii), cat si companii private.

Sun Plaza este al doilea cel mai mare proiect de dezvoltare al S IMMO. Deschis in 2010 in partea de sud a Bucurestiului, mall-ul are peste 130 magazine, operate atat de chiriasi locali, cat si internationali.

Pe piata de property management din Romania mai activeaza firme precum Coldwell Banker, DTZ Echinox, Jones Lang LaSalle, Sonae Sierra si Colliers.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri