Revista Biz organizeaza in perioada 14-18 noiembrie cea de a 15-a editie a evenimentului Zilele Biz, la Hotel Novotel, Bucuresti.

Cel mai puternic eveniment business-to-business din Romania implineste in acest an 15 ani de la lansare. Conferinta este un maraton de cinci zile, ce va reuni cinci domenii de business – Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR, Media & Marketing.

Tema editiei din acest, “I SHOULDN`T BE ALIVE”, isi propune sa prezinte cum au reusit oamenii de afaceri din Romania sa supravietuiasca si sa faca performanta.

De 15 ani, evenimentul aduce pe scena antreprenori, specialisti care inoveaza, manageri sau publicitari, oameni care au luptat, s-au reinventat si au reusit sa arate ca si in Romania se pot face afaceri de succes, in ciuda tuturor piedicilor care pentru altii reprezinta scuza perfecta de a renunta. Sunt cei care pot spune oricand “I shouldn’t be alive!”, dar care, iata, nu doar au supravietuit, ci au reusit sa faca performanta intr-un mediu atat de ostil, precum Romania.

Audienta conferintei este specializata pe fiecare zi, reunind peste 1000 de manageri, antreprenori, specialisti in comunicare, consultanti, investitori, ONG-uri si reprezentanti media.

Conferinta reuneste nume puternice din domeniul de business local si international. Zeci de speakeri vor prezenta idei si studii de caz, prin prisma experientei lor, in saptamana in care comunitatea de afaceri din capitala se reuneste intr-un context de knowledge sharing.

Intre invitatii din acet an se numara: Iulian Stanciu – CEO eMAG, Radu Timis – CEO CrisTim, Mircea Turdean – CEO Farmec, Antonio Eram – CEO Netopia, Dumitru Popescu – CEO Arca Space Corporation, Marian Gazdik – Managing Director Startup Grind Europe, Adrian Botan – Global Executive Creative Director McCann Worldgroup, Leslie Hawke – Co-Founder Ovidiu Rom.
Veti putea afla in premiera povesti despre succese si ratari, lectii de viata care schimba destine de business si va ajuta sa intelegeti in ce directie trebuie sa mergeti. Bineinteles, experienta este completata in fiecare zi de networkingul atat de necesar oricarui participant, indiferent de domeniul de activitate.

Detalii despre speakerii prezenti la editia de anul acesta si programul evenimentului gasiti pe www.zilelebiz.ro si pe Facebook event .

Evenimentul se afla la cea de-a 15-a editie si va avea loc in perioada 14-18 Noiembrie, la Hotel Novotel, Bucuresti.

***

Despre Zilele Biz
Zilele Biz este primul eveniment de afaceri din Romania. Lansat in 2002, este cel mai puternic eveniment de business din tara si a reunit cei mai importanti leaderi romani si straini, CEO, GM si profesionistii care au impus ritmul si tendintele din domeniul afacerilor din tara noastra.
Editia Zilele Biz 2016 are loc in perioada 14-18 noiembrie 2016 la Hotel Novotel si reuneste, timp de cinci zile, sute de manageri si antreprenori intr-un eveniment unic care analizeaza tendintele in cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing.

Program: Antreprenoriat I Inovatie I Management I CSR I Media&Marketing
Mai multe detalii despre program si speakeri se regasesc pe site-ul evenimentului Zilele Biz. Pentru detalii si acreditari de presa, va rugam sa ne contactati la telefon: 0371.34.94.01.

Despre Biz

Biz este brandul care reuneste o puternica comunitate de oameni de afaceri, atat online, cat si offline. Redactia s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul Agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.
Biz este unic laureat Red Dot din Romania. In premiera absoluta pentru Romania, Brandient si Biz au castigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasa competitie internationala de design, pentru coperta editiei BizSingapore
Jurnalistii revistei au lansat puternice campanii de constientizare a valorilor romanesti (Sustinem inovatia, Sunt un taran) sau proiecte unice in lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai important directori de marketing din Romania isi schimba, pentru o zi, compania in care lucreaza. O alta inovatie este Biz World, editii ale revistei realizate integral peste hotarele tarii, in Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore si Austria.
Biz este un brand unic in mass-media de afaceri din Romania. De 15 ani organizeaza puternice evenimente de afaceri in 9 orase din tara si 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri