Reprezentantii francizei ”Furios si iute” au anuntat vineri, la peste un an si jumatate dupa lansarea peliculei ”Furious 7”, care a dominat box office-ul mondial in 2015, ca urmatorul film din aceasta serie cinematografica, cel de-al optulea, se va intitula ”The Fate of the Furious” si va avea premiera mondiala pe 14 aprilie 2017, informeaza revista Variety.

De asemenea, producatorii francizei ”Furios si iute” au lansat vineri un prim teaser pentru acest lungmetraj.

Actiunea peliculei are in centrul ei o femeie misterioasa, interpretata de actrita sud-africana Charlize Theron, care il convinge pe Dom, personajul jucat de Vin Diesel, sa se alature lumii interlope. Intreaga echipa de colaboratori ai lui Dom este nevoita sa intervina pentru a stopa un anarhist care vrea ca lumea intreaga sa fie cuprinsa de haos, scrie News.ro.

Alaturi de Vin Diesel si Charlize Theron, in distributia noului film din franciza ”Furios si iute” vor reveni actorii Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ”Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky si Kurt Russell.

Charlize Theron, Scott Eastwood si Helen Mirren vor debuta in aceasta serie cinematografica de mare succes.

Filmul ”The Fate of the Furious” va fi regizat de cineastul F. Gary Gray.

Cel mai recent film din franciza de actiune ”Furios si iute”, intitulat ”Furios si iute 7”, dedicat regretatului actor Paul Walker, a fost lansat in 2015 si a inregistrat un succes colosal in box office-ul mondial, generand incasari de peste 1,5 miliarde de dolari.

”The Fate of the Furious” reprezinta primul film dintr-o noua trilogie in cadrul seriei ”Furios si iute”. Urmatoarele doua lungmetraje din aceasta serie vor avea premierele pe 19 aprilie 2019 respectiv 2 aprilie 2021.

Cele sapte lungmetraje lansate pana in prezent in franciza de actiune ”Furios si iute” au generat impreuna incasari de peste 3,9 miliarde de dolari.

Sursa foto: Helga Esteb/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri