Ajuns la a 27-a editie, anul acesta, Forumul este organizat intre 5 si 7 septembrie, wall-street.ro fiind unul dintre partenerii media ai evenimentului.

In cadrul evenimentului se desfasoara sase sesiuni plenare, peste 180 de grupuri de discutii, prezentari si prelegeri pe mai multe teme, printre care: macroeconomie, afaceri si management, energie, inovatie, economia noua, statul si reforma, securitate internationala sau politici internationale.

“Forumul Economic, prin conceptul sau, prezinta diferite moduri de a gandi despre stat si economie. In Krynica, oamenii se intalnesc nu numai sa prezinte ofertele lor si sa caute oportunitati de cooperare, ci si sa participe la dezbaterile de prima clasa ale teoreticienilor si practicienilor din diverse domenii. Europa stie ce sa faca pentru a accelera cresterea economica, dar inca nu stie cum sa faca acest lucru - spun politicienii si economistii. Prin urmare, aceste conferinte de format mare, cum ar fi Forumul Economic din Krynica, ajuta la rezolvarea acestei probleme. Fiecare actiune importanta, care schimba esential economia si societatea, necesita un anumit consens”, sustin organizatorii.

Forumul Economic din Krynica este si o platforma importanta pentru relatiile politico-economice romano-poloneze. In fiecare an, Forumul a avut ca invitati circa 40 de romani, inclusiv lideri politici si lideri de afaceri la nivel inalt, reprezentanti ai societatii civile si experti, dar si jurnalisti.

Ce carti recomanda bancherii...
Citeste si: Ce carti recomanda tinerii bancheri de pe Wall Street