Infiintata in anul 1897 la Stuttgart, Ernst Klett Verlag este o editura germana de traditie care a reusit sa se impuna in ultimele decenii pe mai multe piete internationale.

Grupul editorial Art a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe branduri de auxiliare didactice, precum Clubul Matematicienilor sau Caietul inteligent, serii care, impreuna cu celelalte manuale si materiale de studiu alcatuiesc un sprijin real pentru mai multe generatii de elevi, incepand cu clasa pregatitoare si pana la sustinerea examenului de bacalaureat. Art Educational a promovat, in cei 16 ani de existenta, profesorul activ si accentul pe elev, elementele cheie ale unei calitati durabile in educatie.

Art Klett iti propune sa continue toate aceste demersuri, investind inca si mai multa energie, inca si mai multe resurse, pentru a aduce invatamantul romanesc la un nivel superior, european.

Subfinantarea, interventia politicului, lipsa accesului la formare europeana sunt factori care au afectat constant invatamantul romanesc, asa incat cadrele didactice, parintii si elevii au nevoie de un partener de nadejde in educatie. In plus, cum tinerele generatii isi desavarsesc educatia in Europa, o educatie cu metode, tehnici si materiale de nivel european, construita de data aceasta in Romania, nu poate fi decat un eveniment de bun augur pentru viitor.

Sursa foto: LeichterOliver/Shutterstock