Black Friday 2017 a inceput si la elefant.ro, retailerul online oferind deja posibilitatea de accesare a unora dintre produse care ajung la reduceri de pana la 90%. Pe langa surprizele de anul acesta, voucherele Vodafone de 100 de euro acordate gratuit si automobilele Fiat si MiniCooper, reduse cu 20%, iata reducerile la carti pe care elefant.ro le ofera de Black Friday 2017.

La categoria fictiune, reducerile sunt de pana la 77% la titluri precum: Fata din tren – Paula Hawkins, Viata e usoara, nu-ti face griji – Agnes Martin-Lugand, Prietena mea geniala – Elena Ferrante si multi altii.

La categoria dezvoltare personala, reducerile elefant.ro de Black Friday 2017 ajung pana la 70% la titluri precum: Mica enciclopedie Hygge – Meik Wiking, Secretele succesului – Dale Carnegie, Magia ordinii – Marie Kondo, Puterea prezentului –Eckhart Tolle si altii.

Biografiile si memoriile sunt reduse cu pana la 78% de Black Friday la elefant.ro. Printre titlurile cele mai achizitionate, amintim: Coco Chanel – Edmonde Charles-Roux, Viata mea – Charlie Chaplin, Memoriile unei fete cuminte – Simone de Beauvoir sau Spovedania unui preot ateu – Ion Aion.

Cartile de istorie beneficiaza, de asemenea, de reduceri consistente: Homo Sapiens – Yuval Noah Harari, Istoria secreta a lumii – Jonathan Black, Sfarsitul secolului american si noile puteri mondiale – Paul Starobi si multe alte carti sunt reduse cu peste 82%.

De asemenea, poti cumpara de pe elefant.ro carte straina cu preturi mai bune chiar decat pe Amazon: ai posibilitatea de a alege dintr-un catalog cu peste 100.000 de titluri. Totodata, poti beneficia de discounturi de pana la 90% si la celelalte categorii de produse comercializate in mod obisnuit de elefant.ro: parfumuri, produse cosmetice, jucarii, produse de tip fashion si accesorii, multe de la branduri renumite precum precum Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit, Lego.

Sursa foto: donatas1205/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri