Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, lanseaza #RespectYourself Ofera-ti timp pentru lectura, o campanie – manifest pentru constientizarea faptului ca alocarea de timp pentru lectura este o forma de respect fata de propria persoana.

"Credem in puterea lecturii de a deschide lumi, suflete, minti. Apropierea de carte inseamna educare, inseamna o procupare sanatoasa, generatoare de valori si de oameni care pot duce societatea, frumos, mai departe. Este firesc sa sustii cauze in care crezi, iar noi stim ca o lume in care oamenii sunt preocupati de cultura este o lume frumoasa in care ne place, tuturor, sa traim. Credem ca lectura este una dintre cele mai puternice forme de respect pentru tine, prin a aloca timp pentru dezvoltarea ta, pentru relaxare si dialog cu tine insuti”, declara Laura Teposu, fondator si director de dezvoltare Libris.ro.

In cadrul campaniei #RespectYourself, Libris.ro provoaca publicul, clientii, dar si liderii de opinie din domenii variate sa vorbeasca despre perceptia lor asupra lecturii din perspectiva respectului de sine, despre timpul pe care il dedica pentru lectura, precum si despre cartile pe care le citesc.

Campania #RespectYourself se desfasoara pe tot parcursul anului 2018 si cuprinde un intreg calendar de actiuni. „In primul rand am gandit un proiect pilot ce vizeaza doua scoli din Romania, una din mediul urbam si cealalta din mediul rural. Incercam sa identificam, la nivelul fiecarei unitati de invatamant, care este raportarea fata de lectura: cati copii citesc, ce anume citesc, ce carti le-ar placea sa gaseasca in biblioteca scolii, cat citesc parintii lor etc. Vom realiza un studiu, iar concluziile le vom folosi pentru a programa evenimente in colaborare cu cadrele didactice in scopul apropierii copiilor si familiilor acestora de carti. De pilda, avem in vedere dotarea bibliotecilor celor doua scoli cu carti pe placul elevilor, dar si pentru parinti si profesori. La finalul celor 12 luni se vor masura rezultatele si credem ca ele vor sprijini ipoteza ca acolo unde se aloca reurse financiare, materiale si de timp, numarul de ore alocate lecturii va creste.“, spune Laura Teposu.

#RespectYourself Ofera-ti timp pentru lectura va fi promovata si in mediul online. Toate materialele si actiunile Libris din 2018 vor fi sub umbrela acestei campanii sprijinita si de persoane publice care sunt modele de urmat in domeniul lor de activitate. Vor exista provocari pentru bloggeri, pentru cititorii pasionati, dar si pentru cei care inca n-au descoperit placerea lecturii.

Fondat in 2009, Libris.ro este o afacere 100% romaneasca si cea mai mare librarie online din Romania. Peste 120.000 de titluri de carte stau la dispozitia cititorilor pe Libris.ro, alaturi de jocuri pentru copii, board games, muzica, filme si cadouri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri