Abonatii Digi TV si spectatorii Digi Sport vor putea viziona, timp de trei sezoane, din 2018 pana in 2021, meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League.

Toate meciurile din cele doua competitii vor fi transmise pe canalele Digi Sport si pe site-ul digisport.ro si vor putea fi vizionate de abonatii serviciilor de televiziune prin cablu si satelit, respectiv ai serviciilor de internet. Principalele confruntari vor fi difuzate pe cele patru canale tv, iar digisport.ro va transmite toate meciurile. De asemenea, clientii Digi Mobil vor putea viziona meciurile transmise de canalele Digi Sport, prin intermediul aplicatiei gratuite DigiOnline, pe baza unui cont de acces. Transmisiunile la tv vor fi urmate de dezbateri in studio, prezentate sub genericul ”Euro Fotbal”.

In contextul schimbarii formatului UEFA Champions League, din acest sezon Digi Sport va transmite in direct cate 6 meciuri pe zi, din faza grupelor, telespectatorii putand alege sa vizioneze, in fiecare saptamana, cele 20 de meciuri din competitiile continentale inter-cluburi, dupa urmatorul program:

• Marti, de la 20:00 - 2 meciuri, pe Digi Sport 1 si Digi Sport 2
• Marti, de la 22:00 - 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 si Digi Sport 4
• Miercuri, de la 20:00 - 2 meciuri, pe Digi Sport 1 si Digi Sport 2
• Miercuri, de la 22:00 - 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 si Digi Sport 4
• Joi, de la 20:00 - 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 si Digi Sport 4
• Joi, de la 22:00 - 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 si Digi Sport 4

Helmuth Duckadam, Gabi Balint si Ilie Dumitrescu vor face ”radiografia” meciurilor

Meciurile vor fi succedate de o emisiune de dezbatere intre comentatorii Digi Sport si expertii Ilie Dumitrescu, Gabi Balint si Helmuth Duckadam, fosti mari fotbalisti care au experienta participarii in cupele europene.

Prin achizitionarea drepturilor pentru UEFA Champions League si UEFA Europa League, Digi Sport devine televiziunea sportiva din Romania cu cea mai complexa oferta de transmisiuni ale celor mai urmarite competitii sportive interne si internationale.

In afara de sportul rege, pe cele 4 canale ale Digi Sport, telespectatorii pot urmari si alte competitii sportive. Pana in 2021, Digi Sport transmite, in exclusivitate, 50 de turnee WTA pe an, unde Simona Halep, numarul 1 mondial, scrie istoria tenisului, alaturi de Mihaela Buzarnescu, Sorana Carstea, Irina Begu, Monica Niculescu si Ana Bogdan, aflate intre primele 90 de jucatoare ale lumii. Acestor transmisiuni li se adauga meciurile din Cupa Davis, Fed Cup si ATP 1000 si 500.

In grilele de programe Digi Sport se regasesc si competitii interne si internationale de handbal, baschet, volei si motorsport, oferind telespectatorilor si abonatilor Digi o diversitate de emisiuni si transmisiuni sportive greu de egalat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri