Marc Bortun este noul director de creatie al Rusu+Bortun Brand Growers

Incepand din aceasta luna, Marc Bortun, co-owner Rusu+Bortun, devine si directorul de creatie al agentiei. Astfel el va coordona toate proiectele, din punct de vedere creativ, pentru portofoliul de conturi al agentiei Rusu+Bortun Brand Growers.

Cu experienta de 20 de ani in industria de marcomm locala, Marc Bortun isi propune sa dezvolte in agentie o mai buna integrare creativa intre branding si advertising, dublata de dezvoltarea Rusu+Bortun Cyber Growers, unit de business coordonat de Miruna Macsoda. Dupa 10 ani de la debutul Rusu+Bortun pe piata locala de publicitate, timp in care a trecut prin mai multe etape de dezvoltare si maturizare, echipa de creatie care a fondat agentia isi uneste fortele pentru a o duce la nivelul urmator.

„Simt o mai mare responsabilitate, deoarece rolul asta vine la pachet cu cateva skills-uri pe care trebuie sa mi le perfectionez, cum ar fi organizarea, planificarea riguroasa. Stiu insa ca ma pot baza pe sprijinul colegilor mei. In schimb, cu zona de coaching, feedback, preluari/ centrari si alte giumbuslucuri ce tin de seniorat ma simt foarte comfortabil. Imi place efortul de echipa, nu sufar de orgolii personale cand sunt la birou, le pastrez pentru exprimarile mele personale din zona de pictura sau design,” a spus Marc Bortun, creative director Rusu+Bortun.

Absolvent al Universitatii de Arta din Bucuresti, sectia pictura, Marc Bortun a intrat in publicitate in 1998 in functia de Designer/ Art Director la Millenium Communications. Au urmat ani de experienta ca Art Director in cadrul unor importante agentii locale si internationale precum Saatchi&Saatchi, CAP, Cohn & Jansen. Din iunie 2008 este co-owner Rusu+Bortun Brand Growers. In toti acesti ani a cucerit premii de creativitate, atat la nivel local, cat si international, in cadrul unor festivaluri precum ADOR, AdPrint, Effie, ADC Awards, Rebrand 100, Fibra si este membru al ADC Romania, din 2015.

Din portofoliul Rusu+Bortun fac parte clienti precum Orange, Europa FM, Bittnet, Avia Motors, OroToro, Yasou, OSHO Restaurant, Mega Image, Ing Tech, Carturesti, Mandy Foods, Bursa Binelui BCR, Sports Hub (Cristina Neagu, Mihai Leu, Ana Maria Branza), Trutzi, The Institute, United Way, Equatorial (Vrunners.com), On Pharma, Patru Maini, Apollo111, Tiriac Energy, OLX Grup, Stratulat Albulescu, Inventure (francize.ro).

Citeste si:
Seful Rusu+Bortun Brand Growers: Fee-urile de digital si social...
Seful Rusu+Bortun Brand...

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri