Postul TV Canal 33 intra pe reteaua de cablu UPC Romania, pe canalul 408, incepand de astazi. Canal 33 Romania va emite 24/24 ore si 7/7 zile.

Echipa Canal33 este formata din profesionisti, jurnalisti tv, alaturi de antreprenori, oameni de business, analisti economici, consultanti in business, specialisti in comunicare, in well being si lifestyle.

Lansat pe 17 martie 2018, postul tv a emis in prima etapa doar un program de 6 ore, zilnic, pe retelele de cablu iNes,Next-Gen, Direct One, Media Sud si in online, pe siteul canal33.ro, pe canalul de You Tube si pe Facebook. Postul Canal33 va continua sa emita si in online.

“Incepand de azi, postul Canal 33 intra intr-o noua etapa. Este cea mai mare provocare pentru echipa noastra, care de peste 1 an si jumatate ofera, in fiecare seara publicului din online formate noi, atractive. Din 1 octombrie jucam in liga mare, cum spun eu. Suntem acolo unde competitia este si mai puternica. Ne caracterizeaza un optimism rezervat, pentru ca suntem constienti ca atragerea publicului catre Canal33 este cea mai grea misiune. Dar nu este imposibila. Stiu ca oferta noastra este una care sparge tiparele. Dar tintim sus si ne bazam pe valorile noastre: autenticitate, profesionalism, anduranta, flexibilitate, fair play. Principul nostru de actiune? Noi nu avem public tinta. Noi avem partneri de drum. Le multumesc celor care cred in noi. Dar mai ales celor care nu ne-au dat nicio sansa ca ajungem aici. Contiunam prin #33_Este_Provocarea”, declara Alexandru Raducanu, antreprenor si fondatorul postului Canal 33 Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri