Luna noiembrie ar putea foarte simplu sa devina sinonima cu reducerile. Asta pentru ca in aceasta perioada se demareaza cea mai mare campanie de promotii, mai exact Black Friday. Atat in online, cat si in offline se aplica discounturi preferentiale la o categorie generoasa de produse.Iar pentru iubitorii de lectura se pot face achizitii noi importante, adaugandu-se diverse titluri de carti (de beletristica sau de specialitate) in biblioteca personala.

Pentru ca traim in vremuri cand timpul este pretios, trebuie sa valorificam orice optiune de a economisi - atat timp, cat si financiar. Si asa se face ca achizitiile online acopera ambele cerinte. Pe langa faptul ca esti scutit de umblat prin rafturile unor magazine aglomerate, poti vizualiza altfel ce te intereseaza.

La editia de anul acesta de Black Friday se anunta, ca in fiecare an, reduceri generoase la o gama importanta de produse. Cartile raman un domeniu numai bun de exploatat, cititul ramanand o activitate tot mai populara, publicul descoperind din nou bucuria lecturii.

Cu diverse lansari de titluri interesante anual (anul acesta de curand, amintim de lansarea celei mai recente carti a lui Yuval Noah Harari, tradusa si in romana), cu siguranta ca sunt liste facute pentru cartile care prezinta interes si in oferta de Black Friday - fie te-a castigat coperta, fie ti-a placut subiectul, fie a fost recomandata de cineva. Oricum ar fi, ar merita urmarite ofertele din librariile online pentru ca cel mai probabil vei putea gasi si titluri care nu erau musai pe wishlist.
Incercam ceva de genul acesta:

Carti de Black Friday si nu doar carti in marile librarii online

O prima destinatie unde ai putea sa faci popas pentru achizitii online de carti de diverse tipuri in oferta de Black Friday este Elefant. Unul dintre cele mai cunoscute magazine online, cu activitatea inceputa in 2010, retailerul are peste un milion si jumtate de comenzi livrate, ceea ce se traduce prin experienta demna de luat in considerare.

Daca a inceput ca fiind o librarie virtuala, in prezent comercializeaza 11 categorii de produse: carti si eBooks, ceasuri, parfumuri si cosmetice, genti, jucarii, casa si gradina, electronice, produse bebe si copii, moda.

Carturesti poate fi o alta optiune interesanta pentru librarie online. Pe langa multele propuneri pentru cadouri precum boardgames, ceaiuri, produse gourmet si vin, aici poti alege dintr-o gama generoasa de carti - culinare, enciclopedii, reviste, dictionare, fictiune, stiinte sociale, ghiduri, drept, medicina, matematica, tehnologie si altele. Poti gasi traduceri la editii rare de carte, dar si filme clasice, documentare, vinyl.
Platforma face si recomandari pentru cele mai citite carti ca sa fie mai usor sa urmaresti ce ar putea prezenta interes.

Atunci cand vine vorba despre carti, eMAG ar putea fi o propunere la fel de cuprinzatoare. Pe langa produsele de baza pe care le poti gasi aici - electronice, electrocasnice, alimentare - cartile reprezinta o categorie speciala. Grupate smart pe categorii, iti poate fi destul de simplu sa urmaresti ce ai nevoie sa alegi: fictiune, business si economie, dezvoltare personala, cresterea copilului.

Black Friday la carti pe Libris online

Sub motto-ul “Respect pentru oameni si carti”, Libris a spus prezent inca de la inceput la tot ce a insemnat Black Friday in Romania. Aceasta librarie online - una dintre cele mai mari din tara - are carti pentru aproape orice domeniu si specializare, plusand cu din ce in ce mai multe categorii pentru publicul interesat de carti.

Anual organizeaza diverse campanii in care reuneste carti foarte populare si mediatizate, mai ales pentru cele bestseller cu un stoc de peste 30.000 de titluri in romana, peste 100.000 in engleza. Ba chiar poti face un dar la sigur, daca optezi pentru un card caou astfel putand da cuiva un voucher pentru cumparaturi, ca sa fii sigur ca el sau ea isi va alege ce isi doreste.

Pentru a fi mai usor de vizualizat, totul este grupat diferentiat: drept, arta arhitectura design, audiobook, beletristica, biografii memorii si jurnale, ghiduri si harti, carti pentru copii, cresterea copilului, cultura generala, dezvoltare personala, afaceri, hobby, IT, limbi straine, manuale, medicina si farmacie, religie, reviste, sanatate, spiritualitate, stiinte umaniste.

Carti in limba engleza in principal pentru domenii specifice si nu numai: inclusiv in oferta de Black Friday

Atunci cand vine vorba despre citit nu exista bariere. Limba engleza este preferata uneori limbii romane pentru a se savura altfel continutul original.

  • Books-express se recomanda drept “librarul tau personal”, aici putand gasi aproape orice carte din coltul lumii atat din domeniul profesional si de specialitate, cat si din cel de literatura. Pentru a vizualiza mai usor continutul, site-ul scoate in evidenta sectiunile top vanzari, reduceri, noutati si cadouri. In ceea ce priveste cartile ai fictiune, business, medicina, lifestyle, copii si adolescenti, biografii, IT, stiinta, tehnologie si inginerie.
  • OKIAN este locul unde gasesti peste 3 milioane de carti pentru orice subiect la care te-ai gandit. Atat in engleza, cat si in romana - mai multe din prima categorie - cartile de aici pot fi despre termodinamica, medicina naturala, sculptura, religie, sporturi extreme, istorie si geografie, poezie, medicina literara, manga si comics-uri, mancare si bautura. Poti gasi si carti cu coperti extrem de frumos decorate cu design aparte pentru a imbraca biblioteca in adevarate nestemate.

Carti in limba engleza mai poti gasi si pe Elefant si la eMAG - dispun de rafturi virtuale pe diverse specializari. Cu putina rabdare, sigur se gaseste ce trebuie.

carti in limba engleza la reducere de Black Friday online

Consulta aici oferta de carte straina Elefant

Carti direct de la editura online de Black Friday

Editurile au propriile site-uri de unde se pot plasa comenzi, inclusiv la oferta de Black Friday:

  • Editura Nemira are activitatea inceputa din 1991, iar de cativa ani nemira.ro si-a pastrat o popularitate uriasa, identificata mai ales cu literatura SF si recunoscuta pentru brandul Nautilus.
  • Librariile Humanitas acopera online reteaua de librarii fizice deja cunoscute, infiintata fiind ca editura in 1993 - se pot comanda carti, eBooks si audiobooks. Colectii pentru copii, colectii pentru adulti sau Disney.
  • Litera are si ea in oferta online diverse titluri de carti la promotie chiar si de Black Friday.

Mult cautate si apreciate de catre publicul feminin, cartile Irinei Binder au fost publicate de editura-foryou.ro, putand gasi si aici niste carti pe care sa le poti oferi cadou dupa ce le comanzi online

Citeste si:

    Mai poti urmari si propunerile de urmatoarele edituri prezente si in online:

    Alte librarii online de urmarit de Black Friday

    Mai sunt librarii online de luat in calcul, cu oferte periodice, unde se gasesc carti intr-o destul de mare varietate:

    • Cartepedia si-a inceput activitatea din 2014 si ofera pasionatilor de lectura o platforma online cu reduceri si cumparaturi rapide. Se evidenteaza discret ultimele aparitii pentru a se lua mai usor in considerare cele mai noi titluri.
    • La librarii online, poti paria si pe bookcity.ro - “doza zilnica de cultura”, o locatie fizica aflata in centrul Brasovului. Se pot descoperi carti, filme, jocuri si produse de papetarie la preturi competitionale. Sunt afisate peste 10.000 de carti, 100 boargames si 2.000 propuneri de cadouri numai bune de luat in considerare.

    Credem ca Black Friday este ocazia ideala pentru a face achiziti de cadouri in avans pentru sarbatorile de iarna care se vor instala curand - Secret Santa, Mos Nicolae, Mos Craciun. Dar nu numai, pentru ca pana la urma nu ai nevoie de vreo ocazie anume pentru a face o bucurie cuiva. Daca stii pe cineva pasionat de citit, atunci ai pretextul potrivit pentru a-i cumpara cartea - sau cartile - care ii va (vor) tine companie in drumul spre job, seara inainte de culcare sau intr-o plimbare mai lunga.

    Citeste si:
      Abonează-te pe

      Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

      Despre autor
      Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

      Te-ar putea interesa și:



      Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


      Setari Cookie-uri