Primul festival major care a pus Romania pe harta festivalurilor internationale – si chiar a castigat un premiu inca din primul an pentru cel mai bun festival european – Untold a luat nastere in 2015 si a ajuns acum la cea de-a cincea editie.

Biletele la pret special de 99 euro plus taxe pentru Untold 2019 pot fi achizitionate de fanii festivalului care s-au inregistrat pe untold.com, unde vor fi disponibile primele 10.000 de abonamente. Pretul final al abonamentelor va fi de 169 de euro plus taxe. Tot miercuri, 14 noiembrie vor fi puse in vanzare si abonamentele VIP la pretul special de 269 de euro plus taxe, pretul final al acestora fiind de 339 de euro plus taxe.

Fiecare persoana care s-a inregistrat a primit pe mail un link unic, functional incepand cu data de 14 noiembrie, ora 14.00, prin care va putea achizitiona cel mult 4 abonamente. Cei care nu s-au inregistrat pot sa mai faca acest lucru pe site-ul festivalului, www.untold.com.

UNTOLD 2018: Peste 35.000 de turisti straini si peste 45 de milioane de euro atrase in comunitatea clujeana

An de an, festivalul Untold este unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a patra editie a festivalului, peste 355.000 de participanti veniti din intreaga lume au trait emotii incredibile si experiente unice in taramul UNTOLD, alaturi de cei peste 200 de artisti internationali.

Revista presei 22 noiembrie:...
Citeste si: Romanul cu 9 clase care a spart serverul NASA a fost inchis

O crestere semnificativa s-a observat si in acest an, in ceea ce priveste numarul de turisti straini care au participat in acest an la festivalul Untold. In cele patru zile, peste 35.000 de turisti straini au venit in Cluj-Napoca, din toate colturile lumii. In 2018, festivalul Untold a atras in cele patru zile, in comunitatea clujeana, peste 45 de milioane de euro.