Primele 15.000 de abonamente pentru cea de-a sasea editie a festivalului UNTOLD s-au vandut in 30 de secunde.

Prima runda de abonamente pentru UNTOLD a starnit, in randul fanilor festivalului, un interes incredibil. In doar 30 de secunde, peste 15.000 de fani ai festivalului UNTOLD si-au asigurat intrarea la unul dintre cele mai asteptate festivaluri de muzica din lume, UNTOLD.

Cei care nu au reusit sa-si achizitioneze astazi un abonament pentru editia din 2020 mai au o sansa saptamana viitoare. Miercuri 27 noiembrie, ora 14.00 e disponibila o noua serie de abonamente la preturi speciale incepand de la 119 euro plus taxe. Acestea pot fi achizitionate doar de cei care s-au inregistrat pe untold.com.

Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania, revine cu cea de-a sasea editie in 2020, ce va avea loc intre 30 iulie si 2 august. Primele abonamente la pret special vor fi scoase la vanzare miercuri, 20 noiembrie, la ora 14:00.

Unul dintre cele mai asteptate festivaluri de muzica din lume, Untold isi deschide portile taramului magic, in anul 2020, in perioada 30 iulie-2 august. La cea de-a cincea editie peste 375.000 de participanti veniti din intreaga lume au trecut pragul festivalului Untold si au trait momente unice alaturi de cei peste 200 de artisti internationali de pe cele 10 scene. Organizatorii si-au propus sa-si depaseasca recordurile de la editia aniversara din 2019, cand festivalul a fost sold out inca din luna iunie.

Citeste si:
Unde ies romanii din casa: sali de jocuri sau muzee?
Unde ies romanii din casa:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Comediantul Louis C.K. vine la Bucuresti in luna mai