Primele 10.000 de abonamente la cea de-a doua editie a Festivalului Untold, care urmeaza sa se desfasoare in perioada 4 - 7 august 2016, au fost vandute online, vineri, in 34 de minute, la pretul promotional de 222 de lei fiecare.

Stefana Giurgiu, PR Manager al Festivalului Untold, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax ca cele 10.000 de abonamente, la pretul promotional de 222 de lei fiecare, au fost vandute in doua transe, iar timpul in care s-au epuizat - ”putin peste o jumatate de ora” - a fost ”un succes nesperat”.

”Am pus, vineri, in vanzare, pe un site specializat, primele 5.000 de abonamente la Untold 2016, la pretul promotional de 222 de lei, iar acestea s-au epuizat in sub patru minute, ceea ce ce este un succes nesperat. Dupa un sfert de ora de la vanzarea primelor 5.000 de abonamente am pus in vanzare, la acelasi pret, alte 5.000 de abonamente, care s-au epuizat in 30 de minute”, a spus Giurgiu.

Organizatorii Untold asteapta la editia de anul viitor peste 300.000 de persoane, fata de aproximativ 240.000 de persoane cate au participat la prima editie, in 2015. Prima editie a Festivalului Untold s-a desfasurat in perioada 30 iulie - 2 august 2015, fiind evenimentul major din cadrul proiectului Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeana a Tineretului.

Sursa foto: Pagina de Facebook a festivalului Untold

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri