Lantul de magazine Diverta revine in Cluj intr-o noua locatie, in Iulius Mall Cluj-Napoca, incepand de astazi. Noua librarie Diverta are o suprafata de 300 de metri patrati si include, la nivel de design, elemente din noul concept Diverta.

In spatiul noului magazin Diverta va intra si brandul clujean Meron, care le va oferi clientilor un loc intim in care sa savureze o cafea.

„Vom avea o suprafata de 300 de metri patrati in Iulius Mall si vom aduce conceptul nou de magazin, adica ceea ce am dezvoltat in toamna anului trecut in Bucuresti. Vom avea carte in proportie de 40% din gama de produse, precum si papetarie, gadget-uri, jucarii, vom pune mai mult accent pe aranjarea pe culoare, vrem sa avem si un corner de cafenea.”, a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

Noua locatie din Iulius Mall

Diverta va pastra in noul magazin gamele diversificate care i-au consacrat, oferind clientilor cele mai noi titluri, aceleasi carti bune, cadouri inspirate, jucarii si jocuri pentru cei mici si cei mari, accesorii distractive si haioase si colectii colorate de papetarie. In magazinul Diverta Iulius Mall, clientii vor putea achizitiona bilete la cele mai noi evenimente si vor putea imprima fotografii pe loc, la aparatul self-service Kodak.

Tot la nivel de servicii, in noua locatie, acestia vor putea savura o cafea de la Meron, lantul clujean de cafenele. Meron va ocupa o parte din spatiul magazinului si le va oferi clientilor cafea de specialitate, in compania unei carti bune.

In magazinul Iulius Mall se vor regasi elemente grafice colorate, dar si aranjare pe culoare, in special in gama de papetarie. Aceste schimbari sunt datorate noului concept #plinideviata, care presupune culori indraznete, dinamism si energie.

Recent, Diverta a deschis un nou concept de librarie in Centrul Vechi al Capitalei. Diverta Lipscani are o suprafata de 2.500 de metri patrati si vine in intampinarea clientilor cu o oferta de carti, cadouri si obiecte de papetarie, dar si cu un spatiu de petrecere a timpului liber.

Diverta este un brand 100% romanesc, care se afla de 20 de ani pe piata locala de retail. La ora actuala, reteaua Diverta cuprinde 27 de magazine proprii, in Bucuresti si in marile orase, care se desfasoara pe o suprafata totala de retail de aproximativ 7000 de metri patrati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri